Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is een krachtig, verleidelijk aroma versterkt met pheromone, dat speciaal is ontworpen voor mannen die een geur zoeken die er net wat langer blijft hangen. Dit verleidelijke aroma trekt vrouwen aan als een slang naar een fluitspel, met een hoog percentage actieve ingrediënten en een uitgebalanceerde krachtige geur.

De eigenschappen van SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml:
– Betoverend aroma versterkt met mannelijke zoete scherpe aroma's
– Krachtig, vrolijk, verleidelijk aroma
– Rijk aan pheromone, die seksuele attractie uitstraalt
– Langdurige werking van 15 ml
– Verfijnde ingrediënten van hoge kwaliteit
– Veilig om direct op de huid te gebruiken

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is een eau de toilette met pheromone dat speciaal is ontworpen voor mannen. Het betoverende aroma is versterkt met een verleidelijk geurcombinatie van weerbaarheidsverhogende ingrediënten dat de seksuele aantrekkelijkheid vergroot. De geur begint mild met citroengeurbolletjes, afgewisseld met frisse munt waarna het gemend wordt met vleugjes zoete en kruidige aroma's. Manlijkheid, seksualiteit, zelfvertrouwen en kracht spelen een belangrijke rol in de compositie.

Hoe kan SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml gebruikt worden?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is gemakkelijk te gebruiken en te combineren met andere en geuren. Een paar druppels over het hele lichaam is vaak voldoende om de potentie van de geur goed te benadrukken. De geur kan ook toegevoegd worden aan tal van andere sextoys en zoals glijmiddel, massagegel of massagekaars. Geniet van een welverdiende relaxte massage met SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml geschikt?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is een krachtige, verleidelijke geur die speciaal voor mannen is ontwikkeld. De geur is perfect voor mannen die een geur zoeken die er prettiger blijft hangen tijdens het uitje. De seksuele aantrekkelijkheid en het consequente, langdurige gebruik met SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml trekt vrouwen aan als een slang naar een fluit.

Hoe kan SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml je seksleven verbeteren?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is een krachtig verleidelijk aroma dat de seksuele aantrekkelijkheid en de geur van elke man verhoogt. Het heeft een krachtige verleidelijke werking waardoor het ideaal is om als gebruikt te worden. Door te kiezen voor SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml voeg je een extra dimensie toe, afgezien van het ontspannen, van je seksleven. Zo voel je je vertrouwen stijgen en geniet je optimaal van de sensuele ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml gebruikt worden?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is compatibel met bijna alle toys en accessoires. Geschikte speeltjes zijn onder andere , massagers, lingerie, , edibles en spannende -accessoires. Voeg SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml toe voor een sensationele seksuele ervaring met je partner.

Hoe moet SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml gereinigd worden?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is eenvoudig te reinigen en op te bergen. Na gebruik kan de fles eenvoudig met lauw water en een milde zeep worden gewassen. Droog het vervolgens af met een zachte doek of papieren handdoek en bewaar het op een koele, donkere plaats.

Aanraden

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml is een perfect product om je seksleven een extra dimensie te geven door het uitzonderlijk krachtige, verleidelijke aroma. Bestel vandaag nog in onze webshop op Ladykiller.nl en beleef de volledige sensuele ervaring. Laat je verleiden door de effecten van SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Darkblue – 15 ml en geniet van een intense seksuele belevenis met je partner.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006308