Shhh – Blindoek is een exclusief seksspeeltje dat jouw seksleven op een creatieve en opwindende manier leidt tot meer plezier, verrassingen en intimiteit. Met Shhh – Blindoek speel je het allerbeste spel van geheimen, verrassingen en genot.

Eigenschappen Shhh – Blindoek:
– Comfortabel om te dragen
– Verbeterd je seksleven
– Gemakkelijk te reinigen
– Verbetert het gevoel van binnenkant oogmasker
– 100% waterbestendig
– Geen prikkende of pijnlijke randen
– Gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal

Wat is Shhh – Blindoek?

Shhh – Blindoek is een sexy oogmasker gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal. Dit masker plaats je gewoon over je ogen zodat je geen enkele stukje omgeving meer kunt zien. Het masker vormt een afgesloten wereldje en hierdoor word je gevoelig voor aanrakingen en geluiden. Juist deze geblokkeerde zintuigen vernieuwen je seksleven en verhogen de erotische fantasieën.

Hoe wordt Shhh – Blindoek gebruikt?

Shhh – Blindoek heeft een praktisch, modern en innovatief ontwerp. Dit masker om je ogen is zo gemaakt dat het comfortabel om te dragen is. Het masker heeft verschillende verstelbare banden die je zelf kunt aanpassen. Jouw partner kan het masker ook aanpassen voor meer spanning. Met de banden verstel je eenvoudig de druk van het masker op je oogleden. Ook is het diy-ontwerp handig om toe te passen bij andere seksspeeltjes.

Voor wie is Shhh – Blindoek bedoeld?

Shhh – Blindoek is speciaal bedoeld voor koppels die op zoek zijn naar een interessante manier om hun seksleven te verrijken. Het seksspeeltje is geschikt voor elk type partners en experimentele koppels. Of je nu op zoek bent naar meer spanning of een manier om meer vertrouwen te hebben, deze oogmasker is voor elke leeftijd een leuk en creatief seksspeeltje.

Hoe verbetert Shhh – Blindoek je seksleven?

Tijdens het spelen van het Shhh – Blindoek spel voel je je meer geneigd om je lichaam en geest los te laten. Je wordt gevoeliger voor de speelgoedaccessoires zoals , speeltjes en andere erotische speeltjes waardoor je meer plezier krijgt tijdens de vrijpartij. Door de dynamiek vergroot je ook de seksuele intieme momenten.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Shhh – Blindoek worden gebruikt?

Je kunt het Shhh – Blindoek combineren met talloze andere seksspeeltjes voor verschillende liefdevolle ervaringen. Onze online seksshop Ladykiller.nl heeft een uitgebreide collectie seksspeeltjes zoals vibrators, cock rings, anale speeltjes, klemmen, tools, artikelen en veel meer. Kijk samen wat je samen het leukste vindt om meer plezier te hebben tijdens de seks.

Hoe moet je Shhh – Blindoek reinigen?

Het Shhh – Blindoek is 100% waterbestendig waardoor je het gemakkelijk schoonmaakt met warm water en een mild reinigingsmiddel. Ook het verwijderen van de stof, zweet en talgvlekken gaat gemakkelijk met een licht schoonmaakmiddel. Na het reinigen maak je de Shhh – Blindoek met lauw water af en laat je het masker even drogen voordat je het weer gebruikt.

Raden wij onze klanten aan om de Shhh – Blindoek te proberen?

Zeker doen! De praktische, moderne en innovatieve Shhh – Blindoek verhoogt je seksleven zowel visueel, emotioneel als fysiek. Wij raden onze klanten aan om de Shhh – Blindoek ruimte te geven tijdens de vrijpartij en experimenteren met andere speeltjes. De Shhh – Blindoek is verkrijgbaar in onze seksshop Ladykiller.nl en experimenteer vandaag nog met een spannende en spannende sekservaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8437008001098