Sheer Dates Teddy – Back – Geniet van een spannende en gerieflijke beleving!

Dompel jezelf onder in een unieke beleving

Het Sheer Dates Teddy – Black is een speciale design die zorgt voor een perfecte verhouding tussen gerief en spansdheid. Het staat garant voor een sensuele en comfortabele beleving. Dankzij de semi-transparante stof heeft de speler nog steeds controle over wat het speeltje en de bijbehorende allemaal te bieden hebben.

De belangrijkste voordelen van de Sheer Dates Teddy – Black zijn :

  • Mooi en gerieflijk ontwerp.
  • Semi-transparante stof voor extra controle.
  • Ideaal voor solo's spel of koppel spel.
  • De stof voelt zacht aan op de huid.

Kom meer te weten over de Sheer Dates Teddy – Black

De Sheer Dates Teddy – Black is ontworpen voor een eenmans of koppelspel, waarmee je er zeker van bent dat je een onvergetelijke ervaring hebt. Door zijn sobere yet stijlvol design is het ideaal voor een sublieme ervaring, die allebei partijen zullen genieten.

Het comfort van de stof is ook perfect. De zachte stof voelt aangenaam aan Wallon huids, waar je veel gerief en warmte zal ervaren. Het is gemaakt van 100% polyester en is ideaal voor zowel koppel spel als solo beleving.

Hoe gebruik je de Sheer Dates Teddy – Black?

Het is super simpel om deze Sheer Dates Teddy – Black te gebruiken. Als je deze teddy in je eigen garderobe hebt hangen, kan je het gewoon aantrekken als je in de stemming bent. Je kan ook een aantal accessoires toevoegen aan je speeltje, zoals een masker, , slavenhalsbanden en andere extra's. Je kan ook een aantal geluiden toevoegen, zoals muziek, het draagt bij aan een gerieflijke en sensuele ervaring.

Voor wie is de Sheer Dates Teddy – Black geschikt?

De Sheer Dates Teddy – Black is voor iedereen die op zoek is naar het perfecte spel, ongeacht of zij alleen of met een partner spelen. Met veel mogelijkheden en gerieflijke stof, zal ieder die de Sheer Dates Teddy – Black gebruikt, zeker een leuke ervaring hebben. De stof is zo gemaakt dat het als een tweede huid voelt, en goed aansluit op het lichaam.

Hoe het leven van onze klanten verbeteren

Het Sheer Dates Teddy – Black geeft onze klanten de beste ervaring met betrekking tot hun seksuele bevrediging. Het is een perfect kleed waarmee je je seksuele fantasieën kan verwezenlijken. Het is perfect om te gebruiken met andere speeltjes zoals , cockrings, spelletjes of andere accessoires die je in onze collectie kan vinden in de online shop van Ladykiller.nl.

Het is makkelijk te reinigen met een milde zeepoplossing en je kan het kledingstuk ook gewoon in de wasmachine wassen.

Koop vandaag nog jouw eigen Sheer Dates Teddy – Black

Doe jezelf een plezier en kies voor deze Sheer Dates Teddy – Black vandaag nog. Je zal niet teleurgesteld zijn met de functies die het spel te bieden heeft. Wij bieden ook veel andere koppel en solo speeltjes die in de winkel van Ladykiller.nl te vinden zijn, om je beleving interessant en spannen te maken. Alle speeltjes kan je combineren met het Sheer Dates Teddy – Black waardoor het leven in de slaapkamer een stuk spannender wordt.

Koop dus vandaag nog de Sheer Dates Teddy – Black op Ladykiller.nl, en je zal zeker een gerieflijke en opwindende ervaring beleven.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

657664175195, 657664175201, 657664175218