Blissful orgasms, intense sensation and an enjoyable sextoy experience, this is what you can expect from the Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml. This organic sextoy massage oil is perfect for a sensual massage and bedroom fun with your partner. With its natural ingredients and innovative sensations, you'll definitely have an unforgettable experience.

Eigenschappen Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml:
• 100% biologisch en vegan
• Gemaakt met organisch citrusfruit-extract
• Samengesteld met natuurlijke en plantaardige olie
• Verfrissend aroma citrusfruit
• De olie wrijft niet en maakt de huid zijdezacht
• Inhoud 100 ml

Wat is Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml?

Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml is een sextoy massage olie met een verfrissend aroma van citrusfruit, energiek en verkwikkend. De olie is 100% biologisch en vegan en bestaat uit organische citrusfruit-extract in combinatie met natuurlijke en plantaardige olie. Met de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml creëer je een sensuele massage waarbij de olie de huid zijdezacht maakt, zonder dat de olie smeert of te vettig aanvoelt. Uiteraard is er veel meer mogelijk, de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml is multifunctioneel en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Hoe kan je Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml gebruiken?

De Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml is dé perfecte olie om samen met naturel ingrediënten een heerlijke zintuig-massage mee te creëren. Een sensuele massage is een perfecte manier om aanrakingen te delen met liefde en passie. Gebruik Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml in combinatie met bijvoorbeeld biologische, essentiële oliën zoals lavendel- of sandelhoutolie voor een nog intenser effect. Samen met deze olie kun je ook een verwarmende massage geven. Om deze massage optimaal van je te kunnen genieten als koppel, raden we aan om een massagekaars te gebruiken. Laat de liefde heerlijk gaan met de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml!

Voor wie is Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml bedoeld?

Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml is een sextoy massage olie die tot stand komt met natuurlijke en organisch fruit-extract. De olie is heerlijk verfrissend en bedoeld voor iedereen die geniet van sensuele momenten. Perfect voor koppels die willen genieten van een heerlijk sensuele massage. Maar natuurlijk ook zeer geschikt voor vrijgezellen die willen genieten van een extatische massage ervaring met de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml.

Hoe kan Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml je seksleven verbeteren?

De Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml kan bijdragen aan een spannender seksleven. Je kunt er voor kiezen om de olie exclusief voor het masseren te gebruiken of het gebruiken in combinatie met spannende speeltjes en toys. Je kunt de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml bijvoorbeeld gebruiken als warme olie, waarmee je elkaars intieme plekjes heerlijk verwarmt. Voor een intenser gevoel, kun je er ook voor kiezen om de olie in combinatie met liefdes-kaarsen te gebruiken. De Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml is ook geschikt voor anale stimulatie. Samen met een of een butt plug kun je de olie gebruiken voor een extatische anale sekservaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml gebruiken?

Je kunt de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml met verschillende speeltjes en toys gebruiken voor een extra sensueel effect. Denk hierbij aan liefdes-kaarsen, anale pluggen, butt pluggen, ,pluggen, massage stokken of blindfold's. Combineer de verwarmende Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml met een anale plug voor een intense anale sekservaring. Of bijvoorbeeld met een voor een extra sensuele massage. Met de combinatie kun je zelfs een vibrator massage geven voor nog intensere sensationele momenten.

Hoe moet je Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml reinigen?

Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml is makkelijk te reinigen met een milde, vloeibare reiniger of een speciale sextoy reiniger. De olie is 100% biologisch, dus je kunt er ook voor kiezen om hem met water en een milde, pH-neutrale zeep te wassen. Uiteraard zorg je er ook vóórdat je een massage geeft, voor dat je de olie grondig reinigt op een hygiënische manier.

Aanraden om de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml te proberen

Heb je genoeg gelezen en ben je enthousiast geworden over de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml? Probeer dan deze heerlijke sextoy massageolie uit voor het ultieme sensuele massage effect. Laat je verleiden door heerlijke plantaardige oliën en de verfrissende citrusfruit extracten van de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml. Bestel deze multifunctionele olie gemakkelijk en veilig online in onze seksshop Ladykiller.nl. Wij verkopen ook anale pluggen, butt pluggen, vibrators, liefdes kaarsen en andere toys om je sextoy ervaring nog extra intenser te maken. Dus wacht niet langer en ervaar de unieke en spannende sensuele massage met de Bio Grapefruit – Organische Massage Olie – 100 ml.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351119