De Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml

Functies & Voordelen

Het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml is een revolutionaire vorm van exotische erotiek. Het glijmiddel bevat een levendige mix van kruiden, die een zeer stimulerende werking heeft. Het is gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en is verkrijgbaar in een 10 ml flesje, wat het perfect maakt voor on-the-go liefdesdienerij.

Met zijn kruiden extracten biedt het Sexy Vibe!- glijmiddel een zeer verfrissende sensatie. Bij contact met de huid wordt een betere bloedcirculatie naar de genitaliën gestimuleerd voor meer plezier en genot.

Hieronder zijn enkele voordelen van het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml:

  • Zeer lange houdbaarheid;
  • Geen irritatie of allergische reacties;
  • Helpt de bloeddoorstroming naar de genitaliën te verhogen;
  • Hypoallergeen;
  • Eenvoudig transport met kleine, draagbare fles.

Dit is het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml

Het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml is een erotische gloss die bekend staat om zijn veelzijdige formule. Met uitzonderlijke kruiden die speciaal zijn geselecteerd om te genieten van intense sensaties. Het glijmiddel is gemaakt voor liefdesdienerij en bevat ingrediënten die welzijn en gezondheid bieden.

Het Sexy Vibe!- glijmiddel biedt een koele gevoel en heerlijke ervaring om van te genieten in de binnen- en buitenshuise erotiek. Het wordt verkocht in een praktische 10 ml fles, wat het perfect maakt voor het meenemen naar alle invlechtplekken.

Hoe gebruik je het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml?

Het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml is een veelzijdig product. Het kan als glijmiddel worden gebruikt voor penetratie, massage, flussing en andere sensuele en erotische prestaties. Het kan worden gebruikt bij de stimulation van de en bij het bedienen van de man.

Het is aan te raden om voor het gebruik een kleine hoeveelheid glijmiddel op de huid te gebruiken om het effect te verbeteren. Wanneer het product eenmaal gebruikt is, kan het gemakkelijk worden afgewassen met warm water en zeep.

Waarvoor is het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml relevant?

Het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml is van alle markten thuis. Het product is voor iedereen geschikt, van stellen tot individuen. Het is een interessante keuze voor mensen die op zoek zijn naar een meer intense manier van erotiek en gepassioneerde ervaringen.

Het Sexy Vibe!- glijmiddel helpt de bloedcirculatie naar de genitaliën te verbeteren voor meer plezier en genot. Het product werkt perfect met andere producten in onze shop Ladykiller.nl, zoals , 's, face-sitters, en massagers. Het kan ook worden gecombineerd met andere producten in categorieën zoals , , veertjes, massage, fetish, etc. om plezier in de slaapkamer spannender te maken.

Reiniging van het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml

Net als bij elk erotisch speeltje, is het belangrijk om het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml hygiënisch bij te houden. Het product is gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep. Reinig het product goed met een lauwwarm sopje en spoel het daarna af met schoon water. Veeg het oppervlak daarna droog met een schone, zachte doek.

Probeer de Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml en ontdek meer in onze shop Ladykiller.nl!

Dus wil je een meer uitgebreide sensuele ervaring? Probeer dan het Sexy Vibe! – Eletric Fellatio / Stimulerende Gloss – 10 ml uit en ontdek meer in onze shop Ladykiller.nl. Naast het Sexy Vibe!-glijmiddel, hebben we ook een brede selectie aan producten die het leven in de slaapkamer leuker en spannender kunnen maken.

Onze shop biedt high-end vibrators, dildo's, natte looks, face-sitters, bondage items, anaal speelgoed, veertjes, fetish-kleding, massage- en penisringen waarmee onze klanten een meer intense erotische ervaring kunnen creëren.

We hopen dat je geniet van de ervaring van het Sexy Vibe!- glijmiddel. Probeer het vandaag nog uit in onze shop Ladykiller.nl en krijg toegang tot een uitgebreid assortiment aan producten om een meer plezierige liefdeservaring te creëren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351140