Kom in een geil uniform en bedien al je liefdespatinten met het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size. Als verpleegster kun je genieten van avontuur, seksualiteit en fetish fantasieën. Een beteugelend en opwindend verpleegskostuum waar de fantasie mee gevoed wordt.

Eigenschappen:
• Comfortabele stoffen waarmee je je heerlijk zou kunnen uitleven
• Inclusief kort jurkje en verpleegsterhoedje
• Verkrijgbaar in een unisex one size

Wat is het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size?

Met het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size maak je van elke liefdesavond een seksuele avontuur. Een zwoele uniform set die gemaakt is van een aangename en been en comfortabele stoffen. Een stof die aansluit op jouw lijf en waarmee je je heerlijk zou kunen uitleven. Inclusief kort jurkje en verpleegsterhoedje. De Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size is voor elke man en vrouw verkrijgbaar in een unisex one size. Nu zal je in geslacht veranderen en kunnen liefdespatinten jouw aandacht krijgen.

Hoe gebruik je de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size?

Met de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size geeft jouw dame of man de verpleegster die hij of zij nodig had. Het is de perfecte outfit voor een liefdesavond vol fantasie en avontuur. Maak naast het liefdesbed ook een wandeling door de slaapkamer en waan jezelf als heerlijke verpleegster van je liefdespatint. Laat je fantasie de vrije loop en bedien je liefdespatint als een pro.

Voor wie is de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size?

De Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size is voor elke man of vrouw die houdt van spannende ervaringen, avontuur en fantasie. Met het kostuum maak je van elke liefdesavond een waar avontuur waarin je kunt fantaseren en je product kunt uitleven.

Hoe verrijkt de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size je seksleven?

Met de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size verrijk je jouw seksleven en voeg je spanning toe aan je liefdesavond. Je taboe en fantasie kan je uitleven met het kostuum. Laat je innerlijke verpleegster er vrij en ervaar wat je kan volbrengen. Je zal ervaren dat elke liefdesavond een avontuur is waarbij de toeneemt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size gebruiken?

Met het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size kun je jouw liefdesavontuur verder uitbreiden. Bijvoorbeeld met een oogmasker, zweepje of een flogger. Of met een penispomp, , butt plug of . Ook klitorisstimulerende geleidende met stroom kan je gebruiken om je prachtige verpleegsterskostuum compleet te maken. Laat je fantasie uitkomen en vergroot de intieme spanning tussen jou en je liefdespatint.

Hoe wordt de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size schoongemaakt?

Het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size is gemaakt van zeer comfortabele en stevige stoffen. Je kunt de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size eenvoudig schoonmaken met een vochtig doekje of je kunt het verpleegsterskostuum op een zacht programma op 40 graden wassen. Zorg ervoor dat je de etiketjes en stoffen volgens de voorschriften wast voor het beste resultaat.

Raad aan de klant aan om de Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size te proberen en te kopen bij seksshop Ladykiller.nl

Wil je van jouw liefdesavontuur een ware verrijking maken? Probeer dan het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size waarvan je direct volwassen liefde en intiem genot zult ervaren. Koop het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size bij seksshop Ladykiller.nl waar je kunt profiteren van een snelle en discrete levering en waar je de beste producten verkrijgt tegen een scherpe prijs. Wil je fantastische liefdesavonturren beleven? Koop dan snel het Sexy Triage Trixie Verpleegster Kostuum – One Size bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368024520