Met Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml voeg je een nieuw element toe aan je seksspeeltje collectie. Met deze massage olie van hoge kwaliteit ontdek je dat sensuele massage nu nog meer opwindend kan zijn. De Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml van Sexy Therapy is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De olie heeft een zijdezachte, luxe en romige textuur, waardoor deze perfect geschikt is voor een sensuele massage.

Eigenschappen van Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml:
• Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten
• Romige zijdezachte textuur
• 200 ml
• Hoge kwaliteit

Wat is Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml?

De Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie is een romige, zijdezachte massage olie ontwikkeld voor extra sensueel genot. De olievloeistof is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten voor een ultieme massage ervaring die perfect is voor seksuele stimulatie. De 200 ml grootte maakt de olie gemakkelijk te transporteren en tegen een voordelige prijs te verkrijgen.

Hoe gebruik je Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml?

De Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie is gemaakt voor gebruik tijdens intimate moments en wordt aangeraden voor een sensuele massage. De olie is romig, zijdezacht en en gemakkelijk aan te brengen op de huid. Breng de olie aan op de gewenste gebieden en laat het genot over je lichaam dalen.

Voor wie is Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml?

De Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie is ontwikkeld voor couples of singles die op zoek zijn naar een extra stimulerende massage voor een seksuele ervaring. Vaak kunnen bijdragen aan een meer veelzijdige ervaring terwijl anderen er alleen maar van genieten tijdens een massage.

Hoe verbetert Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml je seksleven?

De Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie is ontworpen om de seksuele stimulatie te verhogen. Naast een normale massage creëren de ingrediënten voor extra ervaringen. Met deze massage olie hoeft de performance tussen seksspeeltjes, speeltjes en lichaamsdelen niet te worden afgewisseld. Ervaar het plezier van solo-intimiteit of het thuis met je partner met deze Aphrodisiac – Massage Olie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml gebruiken?

De Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml uit Sexy Therapy is ideaal voor gebruik in combinatie met een breed scala aan seksspeeltjes voor groot genot. De olie is te gebruiken met speeltjes zoals , , stimulators, anale speeltjes, paaldansen en andere speeltjes.

Hoe moet je Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml reinigen?

De Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml uit Sexy Therapy kan gemakkelijk worden gereinigd met lauwwarm water. Gebruik geen schoonmaakmiddel, spiritus of andere chemicaliën. Na het reinigen en drogen, zorg ervoor dat de olie wordt opgeslagen op een koele, droge plek.

Probeer de Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml en koop hem bij Ladykiller.nl

Met de Sexy Therapy Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml voeg je een sensueel element toe aan elke seksuele stimulatie. Probeer deze olie voor een intense massage ervaring met voelbare verbeteringen in je seksleven. Bestel je Aphrodisiac – Massage Olie – 200 ml, en vele andere seksspeeltjes en toys, vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351263