Geniet van wat plezier met Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl

Lekker spelen met Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl

Kun je wel wat lekker spelletjes gebruiken in de slaapkamer? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Neem een kijkje naar de Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl. Met deze sexy dobbelstenen maak je het leven van jou en je partner wat spannender en kan je gezamenlijk genieten van wat sensuele avonturen. In plaats van standaard dobbelstenen pakken, maken onze Sexy Dobbelstenen het leven leuker.

De Voor de Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl

  • Speel afwisselende en sexy spelletjes
  • Verhoog de spanning in de slaapkamer
  • Maak je tijd met je partner extra spannend
  • Makkelijk in te zetten tijdens romantische avonden

De Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl bieden jou en je partner de mogelijkheid om op een spannende manier wat plezier te hebben. Je kunt een standaard dobbelsteen spelletje spelen, maar met onze Sexy Dobbelstenen maak je van elke avond een spannend advertuur. Kies een x-aantal dobbelstenen uit en geef ze een eigen betekenis. Voor elke dobbelsteen die je gooit heeft deze een andere betekenis wanneer je hem op een bepaalde manier uitlegt. Ontvang je een stippenel, dan kun je je afspreken dat de speler een kledingstuk moet verwijderen, of je afspreken om je partners lichaam te masseren als je vier stippen wint. Er zijn talloze varianten die je kunt uitdenken!

Hoe werkt de Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl?

De Sexy Dobbelstenen zijn eenvoudig te gebruiken:

  • Kies een of meer dobbelstenen uit het setje;
  • Vaststellen wat elke dobbelsteen betekent;
  • Gooi de dobbelstenen;
  • Verwijder kledingstukken of voer andere spannende activiteiten uit.

De Sexy Dobbelstenen set bestaat uit 6 verschillende dobbelstenen, die elk een eigen betekenis hebben als je naar de kleur, de pictogrammen of het aantal stippen kijkt. De dobbelstenen kunnen worden gebruikt om het leven van jou en je partner wat spannender te maken. Met de Sexy Dobbelstenen kun je zelf een leuke en spannende activiteit verzinnen om de spanning in de slaapkamer op te voeren. Je kunt de Emanuel Dobbelstenen ook combineren met andere speeltjes in onze winkel, zoals vibrerende ringen, met zachte kamers of kleine vibrerende draaglieden. Neem een kijkje in onze winkel Ladykiller.nl voor een grote selectie aan andere speeltjes die je kunt gebruiken voor een leuke en spannende avond.

Voor wie is de Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl geschikt?

De Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl zijn geschikt voor stellen die het leven wat spannender willen maken. Heb je wel zin in wat meer avontuur in de slaapkamer? Dan is de Sexy Dobbelstenen set de perfecte oplossing voor jou. Met de Sexy Dobbelstenen maak je het leven wat interessanter en spannender. De Sexy Dobbelstenen van onze winkel Ladykiller.nl zijn gemaakt van naar de EU-normen en zijn gemakkelijk te reinigen met water en zeep.

Waarom de Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl uitproberen?

Als je op zoek bent naar wat meer spanning in de slaapkamer, dan heb je de Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl nodig. Naast onze Sexy Dobbelstenen hebben we ook een ruim assortiment aan andere speeltjes, zoals kleine vibraties, vibrerende ringen, handschoenen met zachte kamers en veel meer.keer jouw met andere speeltjes in onze winkel en laat je verwennen. Uiteraard kun je ook de Sexy Dobbelstenen combineren met andere artikelen in onze winkel voor een avontuur van de bovenste plank.

Dus als je een spannende avond wilt hebben met jouw partner, moet je naar de winkel van Ladykiller.nl gaan. Koop de Sexy Dobbelstenen en andere speeltjes in onze winkel en geniet van wat plezier in je leven. De Sexy Dobbelstenen zijn eenvoudig te gebruiken, makkelijk te reinigen en bieden veel mogelijkheden om het leven spannender te maken. Dus koop de Sexy Dobbelstenen van Ladykiller.nl en geniet van een spannende ervaring in de slaapkamer met je partner.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

8714273302090, 8714273544414, 8714273544421, 8714273544438