Liefhebber van sensuele momenten, waag je kans met Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen. Geniet van heerlijke spanning en sensuele kansen met deze dobbelstenen. Niet alleen om je seksleven een verrassende boost te geven, maar ook om jouw ën verder te verkennen. Het mooie van de Sexy 6 Dice – Sexy Pride 6 Dobbelstenen van Ladykiller.nl is dat ze veelzijdig en multifunctioneel inzetbaar zijn, zowel tijdens je avontuurlijke avonden met je partner thuis als tijdens een avondje erotisch extraverter.

Eigenschappen Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen:

– Setje met 6 kleurrijke dobbelstenen
– Kunststof dobbelstenen met platte, gladde oppervlakken
– De dobbelstenen zijn met elkaar verbonden door een koord
– Met 6 verschillende opdrachtkaarten voor voor verschillende sensuele avonturen
– De opdrachtkaarten bevatten zowel erotische als intieme opdrachten
– Klaar voor veelzijdige spelletjes

Wat is Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen?

Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen is een set van 6 kleurrijke dobbelstenen die je samen met je partner kunt gebruiken om je seksleven een boost te geven. Ze zijn vervaardigd uit solide kunststof met platte en gladde oppervlakken, en zijn met elkaar verbonden door een koorddat is voorzien van een knoop. In de doos zitten verder 6 verschillende opdrachtkaarten die je kunt gebruiken voor verschillende met je partner – waaronder heel wat heerlijke, intieme opdrachten.

Hoe kan je Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen gebruiken?

Je kan Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen gebruiken om een tijd te verkennen die uitsluitend aan sensuele fantasie is gewijd. Of je nu geïnteresseerd bent in het verleggen van je seksuele grenzen, of in het versterken van je intieme band met je partner, met Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen kan je jouw seksuele avonturen enorm verbeteren. Wanneer je de dobbelstenen gooit, heb je geen idee wat er kan gebeuren. Zodra de dobbelstenen zijn gevallen, kan je jouw erotische avonturen verkennen.

Voor wie is Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen bedoeld?

Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen is voor koppels die op zoek zijn naar een leuke manier om hun avonden te veraangenamen en hun seksleven een boost te geven. Deze dobbelstenen kunnen een geweldig laagdrempelig middel zijn om ervoor te zorgen dat je samen opens staat voor nieuwe ervaringen en contacten met anderen. Ze bieden ook een veilige manier om elkaar te verkennen zonder dat je je ongemakkelijk hoeft te voelen.

Hoe kan Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen je seksleven verbeteren?

Met Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen kan je samen je seksleven verbeteren door jullie seksuele grenzen te verleggen, je bewust te worden van elkaars grenzen en je tevens te verliezen in een sensueel spel. Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen is gemakkelijk in gebruik en biedt onbeperkte mogelijkheden om jullie seksleven te verbeteren. Daarnaast stellen de dobbelstenen je in staat om heerlijk ‘vrij' met je seksualiteit om te gaan, waardoor jij en je partner kunnen genieten van speelse momenten.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen gebruiken?

Je kan Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen combineren met vele andere seksspeeltjes, om zo te experimenteren en uit te proberen wat jullie samen allemaal het spannendst vinden. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke spullen, zoals satijnen bandjes, of . Ook tenga eggs, een kleine , een flogger of een cockring, is een interessante manier om je spel te vleien.

Hoe moet je Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen reinigen?

Het is van het grootste belang dat je Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen goed reinigt voor en na ieder gebruik, om zo te voorkomen dat je of je partner eventueel ziek wordt. Om de dobbelstenen en opdrachtkaarten hygiënisch schoon te houden, is het verstandig om ze met een vochtige doek of een toy cleaner te reinigen voordat je begint met spelen. Was vervolgens de dobbelstenen en opdrachtkaarten apart met warm zeep water en laat ze daarna goed drogen voordat je ze weer opbergt.

Waarom zou je Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen proberen?

Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen zijn heerlijk spannend en bieden veel mogelijkheden om je seksleven samen met je partner te verrijken. Deze dobbelstenen bieden je een veilige weg om je seksuele avonturen uit te proberen, zonder dat je meteen geheel over je grenzen heen hoeft te gaan. Je kan de avond tevens gezellig maken met deze dobbelstenen en ze zijn ook geschikt als gezellig spel bij een spannende avond. Wil je de Sexy 6 Dice – Sexy Pride Dobbelstenen ook uitproberen? Neem ze mee in je winkelwagen bij Ladykiller.nl en gebruik de dobbelstenen samen met je partner om je seksleven een verrijkende boost te geven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

847878002145