Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen zijn ontworpen om extra eenvoudig kinky plezier en spanning toe te voegen aan je seksleven. Uit onze sextoys te verkrijgen in onze erotiekshop Ladykiller, dit product zal je seksleven plezier en en interessant maken.

Behalve fantasie en verbeeldingskracht, brengen de Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen de volgende kenmerken met zich mee:

– 6 unieke kanten met kinky posities
– Ideaal voor koppels of alleen
– Comfortabel gevoel doorzichtig materiaal
– Eenvoudig en discreet te vervoeren
– Ultra hygienisch door makkelijk te reinigen

Wat zijn Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen?

Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen zijn een dobbelsteenenspel met zes unieke kanten. Elke dobbelsteen heeft een andere uitdaging in de vorm van een posities of een andere favoriete plezieractiviteit. Houden jullie van verschillende posities, kijk dan naar Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen. Het is ultra hygienisch door de speciale materiaalsoort en hierdoor kan er worden genoten van veiligheid en comfort tijdens het spelen.

Hoe kun je Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen gebruiken?

Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen is een ongelooflijk eenvoudig spel om samen te spelen. Gooi de kostelijke dobbelstenen, kijk naar de posities, de uitdaging, de activiteiten op de afbeelding en geniet van wat nieuwe avonturen in de slaapkamer. Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen is een makkelijk opgewarmd spel voor koppels als ze het hebben geprobeerd.

Voor wie zijn Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen bedoeld?

Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen is speciaal ontworpen voor geliefden en koppels die op zoek zijn naar een fantastisch alternatief voor hun seksleven - het perfect als beginnend koppel. Met Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen experimenteren jullie lekker samen en een eenvoudig en makkelijk spel waar geen risico's mee gemoeid zijn.

Hoe kunnen Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen je seksleven verbeteren?

Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen presenteren koppels met een perfecte manier om uit hun comfortzone te stappen en experimenteren met verschillende posities die hen nog meer actie, variëteit en plezier bieden in bed. Ook als je al meer ervaring hebt met het maken van liefde, kun je nieuwe manieren vinden van schuren en genieten van de speeltjes door ze regelmatig te veranderen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Sexy 6 Dice – SexyKinky Dobbelstenen combineren?

Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen is perfect om te combineren met vele speeltjes en toys, zoals , , benen spreaders, cockrings, clit stigers, etc. Ze kunnen worden gebruikt met die bestaan uit verwarmende of verkwikkende ingrediënten. Wees niet bang om mondelinge spelletjes te spelen met lippen knijpers of tape die als gmont van jullie seksspel kunnen gebruikt worden.

Hoe moet je Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen reinigen?

De Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen zijn gemakkelijk te reinigen met een zachte, vochtige doek en wat milde zeep. Verminder daarna de bacteriegroei door de spelers te desinfecteren met een desinfecterende spray. Laat het desinfecterende middel volledig drogen voor het product opnieuw wordt gebruikt. Bewaar de Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen vervolgens op een droge plek waar geen zonlicht op schijnt.

Mag je de Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen goedkoop of gratis op het internet kopen?

Het is niet aan te raden om de Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen goedkoop of gratis op het internet te kopen. Hoe aantrekkelijk het ook mag lijken, sommige websites hebben mogelijk geen levering of slechte kwaliteit. In Ladykiller zijn we er trots op alleen de beste kwaliteit seksspeeltjes en toys te hebben in ons assortiment. Daarnaast staat hier klantenservice bovenaan en garanderen we 100% dat je product veilig en discreet wordt geleverd.

Waarom zou je de Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen bij Ladykiler.nl moeten bestellen?

Bij Ladykiller.nl zijn we zeker dat je een ongelooflijke ervaring zult hebben met Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen. Beleef intens nieuw plezier, experimenteer en verras elkaar met deze fantastische speeltjes. Begin nu aan jouw avontuur met Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen en verheug jezelf op eindeloze fantasieën en nog veel meer mogelijkheden. Bestel de Sexy 6 Dice – Sexy Kinky Dobbelstenen vandaag nog en start jullie seksleven opnieuw.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

847878002169