Kom je opgewonden als je aan leuk seksspeelgoed denkt en heb je zin in wat extra spanning en avontuur? Dan zijn de Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen precies wat je zoekt! Deze sexy dobbelstenen zijn een leuke manier om je seksleven een boost te geven. Samen met je partner heb je hier echt de wildste avonturen mee!

De Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en bevatten verschillende leuke en spannende uitdagingen die je een stap verder helpen in de wereld van seksualiteit en spanning. De dobbelstenen bevatten zowel heteroseksuele als homoseksuele voorstellen. De dobbelstenen zijn gevuld met:

• Handlezen
• Stimulatie
• Geilheid
• Stimulatie
• Afkomstig van
• Opwinding

Wat zijn Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen?

Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen helpt koppels hun seksleven naar een hoger niveau te tillen. Het is een set van 6 verschillende dobbelstenen die elk een verschillende intieme uitdaging bevatten. De dobbelstenen worden geleverd met 10.000+ verschillende uitdagingen voor koppels van elk seksueel geaardheid en elk niveau van seksuele ervaring.

Hoe kun je Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen gebruiken?

Dankzij de Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen kunnen je en je partner die helemaal gepassioneerd raakt van intimiteit, samen nieuwe avonturen beleven. Door middel van de dobbelstenen krijgen koppels de mogelijkheid om te experimenteren met hun seksleven en nieuwe seksuele activiteiten uit te proberen.

De dobbelstenen kunnen samen met je partner worden gebruikt om de tussen jullie beiden te verhogen. Gebruik 2 of meer dobbelstenen om nieuwe opwindende dingen te ervaren en om je seksleven leuker te maken. Samen kunnen jullie die dobbelstenen draaien en de uitdagingen die de dobbelstenen voor jullie heeft aannemen.

Voor wie is Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen bedoeld?

De Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen is ideaal voor iedereen die op zoek is naar avontuur en spanning en die op zoek is naar een leuke manier om het seksleven naar een hoger niveau te tillen. Het is perfect voor koppels die samen willen experimenteren met seksuele spelletjes en die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen.

Hoe kan Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen je seksleven verbeteren?

Met Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen zal het vermogen om te experimenteren met seksspelletjes worden versterkt. Zo is het mogelijk om naar nieuwe plaatsen te gaan die je samen zullen opladen en romantisch zullen zijn. De dobbelstenen helpen ook om gevoelens van passie en verlangen op te wekken en de spanning te verhogen.

Met welke andere toys of speeltjes kun je Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen combineren?

De Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen kunnen alleen of in combinatie met andere toy's en speeltjes gebruikt worden. Ze kunnen leuk gecombineerd worden met andere seksspeeltjes zoals bodysuits, , pluggen, , , speelkaarten, verkleden, , rollenspellen, etc.

Hoe kun je Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen reinigen?

Na gebruik van de Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen is het belangrijk om de dobbelstenen goed schoon te maken met een milde zepenwateroplossing. Zorg er ook voor dat alle open contacten (gezicht, mond, ogen etc.) goed gewassen worden voor of na gebruik.

Probeer Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen!

Als je op zoek bent naar een nieuw seksspeeltje dat je seksleven extra leuk en avontuurlijk kan maken, dan is Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen een fantastisch speeltje voor jou en je partner! Koop de Sexy 6 Dice – Sexy Dobbelstenen nu bij Lady Killer.nl en daag jezelf uit om de stoom op te voeren in je seksleven!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

847878002176