Sexy 6 Dice – Sex Editie, de ultieme speeltjes voor koppels om hun leven in de slaapkamer te verrijken

De Sexy 6 Dice – Editie van Ladykiller.nl zal jouw leven in de slaapkamer zeker verrijken. De Sexy 6 Dice – Sex Editie zijn een set van zes stijlvolle dobbelstenen die jou voorzien van een avontuurlijk speelse manier om jouw wildste fantasieën te verwezenlijken met de hulp van je partner of jezelf. Van een partner spelletje tot intieme sessie, met de Sexy 6 Dice – Sex Editie maak je van jouw seksuele activiteiten iets exclusiefs!

De Sexy 6 Dice – Sex Editie heeft een aantal gemeenschappelijke eigenschappen:

  • Een set van zes originele dobbelstenen
  • Met elke steen een eigen kleur, teksten en symbolen
  • Verpakt in een zwarte linnen doos voor extra luxueuze uitstraling
  • Geproduceerd met ideaal hygiënisch materiaal
  • Fantastische manier om romantische avonden met jouw partner teverwezenlijken
  • Leuk voor iedereen die lef en opwinding zoekt in de slaapkamer

Wat is de Sexy 6 Dice – Sex Editie?

De Sexy 6 Dice – Sex Editie is een set van zes volledig ontworpen dobbelstenen die jou verschillende opdrachten en suggesties geven die jouw seksuele acties zal verrijken. Elk dobbelsteen heeft zijn eigen kleur, teksten en symbolen. De Sexy 6 Dice – Sex Editie is verpakt in een zwarte linnen doos voor een extra luxueuze uitstraling. Voor extra hygiëne is het materiaal dat gebruikt wordt om deze dobbelstenen te vervaardigen ideaal geschikt om ervoor te zorgen dat jouw hygiënische behoeften voldaan worden.

Hoe gebruik je de Sexy 6 Dice – Sex Editie?

De Sexy 6 Dice – Sex Editie wordt geleverd met duidelijke instructies waarmee het gebruik heel gemakkelijk en leuk kan zijn. Als eerste doe je de dobbelstenen in de doos. Daarna moet je een partner kiezen. Nadat je de partner gekozen hebt kan je de dobbelstenen om en om met elkaar uit de doos pakken. Afhankelijk van het teken op het dobbelsteen, uitgevoerd door de actieve persoon, de andere partij een opdracht geven die hij of zij moet uitvoeren. De opdrachten kunnen variëren van intiem contact tussen de geliefden tot rollenspelen en nog veel meer.

Voor wie is de Sexy 6 Dice – Sex Editie geschikt?

De Sexy 6 Dice – Sex Editie is leuk voor iedereen die lef en opwinding zoekt in de slaapkamer. Het is een ideaal speeltje voor koppels die nodig hun seksueel avontuur willen verrijken en hun relatie willen verdiepen. Met de Sexy 6 Dice – Sex Editie kunnen koppels experimenteren en hun seksualiteit vernieuwen. Het is ook een leuk en avontuurlijk speeltje voor singles die willen spelen met hun eigen wildste fantasieën.

Hoe de Sexy 6 Dice – Sex Editie jouw leven in de slaapkamer kan verbeteren

De Sexy 6 Dice – Sex Editie heeft het vermogen om jouw seksuele leven te verrijken door de unieke opdrachten die de dobbelstenen je geven. Van het omarmen van je partner tot het verkennen van openhartige gesprekken, de Sexy 6 Dice – Sex Editie helpt je om jouw fantasie te verwezenlijken. Met deze dobbelstenen kun je jouw relatie een boost geven door intiemeren contact, meer spannende ervaringen en het creëren van sensueel verlangen. Door de combinatie met andere speeltjes in onze winkel kan je de opwinding verder naar een hoger niveau brengen, waardoor je beiden helemaal los gaan.

Hoe de Sexy 6 Dice – Sex Editie gereinigd moeten worden

Net zoals alle andere speeltjes in onze winkel moet je ook de Sexy 6 Dice – Sex Editie na gebruik grondig reinigen met een reinigingsmiddel dat geschikt is voor seksspeeltjes. Volg de instructies op de verpakking voordat je de dobbelstenen reinigt. Nadat je ze gereinigd hebt moeten ze drogen voordat ze weer opgeborgen worden in de stijlvolle doos.

Wat komt er nog meer in Ladykiller.nl?

Ladykiller.nl verkoopt veel speeltjes die uw leven in de slaapkamer spannender maken, zoals , massagestokken, dildo's, , lube en veel meer. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om jouw wildste fantasieën te verwezenlijken. Ween grote verscheidenheid aan voordelig geprijsde speeltjes, dus er is voor ieder wat wils. Combineer de Sexy 6 Dice – Sex Editie met onze andere producten voor een hele nieuwe ervaring

Wees niet bang en probeer de Sexy 6 Dice – Sex Editie!

De Sexy 6 Dice – Sex Editie van Ladykiller.nl geeft een ervaring die andere dobbelstenen je niet kunnen geven. Verzamel elkaar en leef je uit in de slaapkamer. Verras je partner met de opdrachten van de Sexy 6 Dice – Sex Editie en beleef samen een avontuur, seksueel of anders. De Sexy 6 Dice – Sex Editie kan elke dat volwassenen laxer en gelukkiger maken.

Dus als je op zoek bent naar een manier om jouw seksuele avontuur een boost te geven, schroom dan niet en koop de Sexy 6 Dice – Sex Editie in onze webshop Ladykiller.nl. Door de verscheidenheid aan speeltjes die we verkopen, zit er altijd wel iets tussen waar jij en je partner blij van worden. Je kunt zelfs je spel beginnen met de Sexy 6 Dice – Sex Editie voordat je verder gaat met andere speeltjes voor een avontuurlijkere ervaring. Ervaar spel, passie en liefde met de Sexy 6 Dice – Sex Editie.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

847878002176