Sexint Balm van Ladykiller.nl – Clitherapy Balsem – 8 gr

De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl is een vrouwen speciaal ontworpen balsem die helpt om de gevoeligheid en sensitiviteit van de te vergroten, zodat mannen en vrouwen een dieper orgasme kunnen ervaren. De Sexting Balm is klinisch getest om de bloedcirculatie naar de clitoris te vergroten, waardoor een vrouw gevoeligere seksuele ervaringen kan hebben. De balsem kan niet alleen de gevoeligheid van het clitoraal weefsel vergroten, maar het houdt ook de huid gehydrateerd en gezond.

De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, sheabutter, baobab extract en vitamine E die samenwerken om de bloedcirculatie te verhogen en de buitenste laag van de huid te beschermen. De balsem voelt zacht en verzachtend aan zodra hij wordt aangebracht en heeft geen chemische of schadelijke bijwerkingen. De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr is tevens parabenen vrij, dierproefvrij en is dermatologisch getest.

De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar meer gevoeligheid bij het vrijen en die een dieper orgasme willen ervaren. De balsem heeft een subtiele, aangename geur en laat de clitoris zacht en soepel aanvoelen. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en smeert het prettig. De verpakking bevat 8 gr. van de balsem die waterdicht is en beschermd kan worden opgeborgen.

Eigenschappen Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl

  • Verhoogt de bloedcirculatie naar de clitoris
  • Verhoogt de gevoeligheid van het clitoraal weefsel
  • Houdt de huid gehydrateerd en gezond
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
  • Parabenen vrij, dierproefvrij en getest door dermatologen
  • Geeft verzachtende en hydraterende effecten
  • Subtiele aangename geur
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Waterbestendige verpakking

Wat is de Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr?

De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl is een balsem die speciaal is samengesteld om de clitorale gevoeligheid te vergroten. De balsem bevat natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, sheabutter, baobab extract en vitamine E die samenwerken om de bloedcirculatie naar de clitoris te verhogen, waardoor een verhoogde gevoeligheid wordt ervaren. De Sexting Balm is parabenen vrij, dierproefvrij en is dermatologisch getest. De Sexting Balm is een uitstekende manier voor vrouwen om meer gevoeligheid te ervaren bij het vrijen en om een dieper orgasme te bereiken.

Hoe gebruik je de Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr?

De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl is makkelijk aan te brengen en smeert prettig. Breng de balsem aan op het gebied rondom de clitoris en masseer tot de balsem volledig is opgenomen door de huid. De balsem werkt bij regelmatig gebruik het beste, dus het word aanbevolen om de balsem 2-3 keer per week aan te brengen. Gebruik de balsem jouw favoriete speelgoed, vingers of en geniet van de verhoogde gevoeligheid en hots sensitivity.

Voor wie is de Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr geschikt?

De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl is perfect voor vrouwen die meer gevoeligheid en sensitiviteit bij seksualiteit en ervaren en een dieper orgasme willen bereiken. De balsem werkt meestal binnen enkele minuten, waardoor je van de gevoeligheid en intensiteit kunt genieten, terwijl het risico op irritatie geminimaliseerd wordt. De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr kan gecombineerd worden met de verschillende speeltjes die we bij Ladykiller.nl hebben, waaronder , , cockrings, kinky tools en . De balsem is ook gemakkelijk te reinigen met warm water en wat zeep.

Hoe kan de Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr het leven van onze klanten verbeteren?

De Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl is een geweldig product dat het leven van onze klanten kan verbeteren door het verhogen van hun seksuele ervaringen. Door de balsem aan te brengen, ervaren vrouwen een verhoogde gevoeligheid en sensitiviteit met een verpletterend orgasme als resultaat. De balsem is gemakkelijk aan te brengen en smeert prettig met een subtiele aangename geur. De balsem kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende seksspeeltjes in de winkel en het is gemakkelijk te reinigen met warm water en wat zeep.

Bestel de Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl

Als je opzoek bent naar een intense clitorale ervaring, dan ben je bij de Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr van Ladykiller.nl aan het juiste adres. De balsem is geschikt voor alle vrouwen om te genieten van gevoeligere seksuele ervaringen die worden geleverd door een verhoogde bloedcirculatie in de clitoris. Bovendien is de Sexting Balm een perfecte manier om je ervaring met andere seksspeeltjes uit onze winkel te verbeteren, waaronder vibrators, dildos, cockrings, kinky tools en bondage accessoires. Dus wat wacht je nog? Bestel vandaag nog de Sexting Balm – Clitherapy Balsem – 8 gr in onze winkels Ladykiller.nl en verrijk je seksuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562014018