ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml krijgt je seksleven op een geheel nieuw niveau. Deze unieke crème is speciaal ontwikkelt om vrouwen te helpen bij het bereiken van ongekend intiem plezier. De ClitoriX creme bied je extra zintuiglijke prikkels, welke je nog nooit ervaren hebt. Daarnaast is de creme geschikt voor het veroorzaken van intensief clitoraal genot en is de crème verrijkt met acties stoffen welke je ongekende sensaties zullen geven.

Hieronder een overzicht van de kenmerken van de ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml:

• Extra zintuiglijke prikkels
• Intensief clitoraal genot
• Actieve stoffen
• Verrijkt met vitamine A
• Ontwikkeld om te helpen bij het bereiken van ongekend intiem plezier
• Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

Wat is ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml?

De ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml is een speciale crème welke is ontwikkeld om vrouwen te helpen bij het bereiken van ongekend intiem plezier. Deze speciale crème bevat extra zintuiglijke prikkels en verrijkt met actieve stoffen. De creme is tevens verrijkt met vitamine A waardoor je nog intenser intiem plezier ervaart. Daarnaast zijn de ingrediënten van hoogstaande kwaliteit waardoor je zeker weet dat je een goed product in handen hebt.

Hoe gebruik je ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml?

De ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml is eenvoudig te gebruiken. Om optimaal gebruik te maken van de actieve stoffen en extra zintuiglijke prikkels is het aan te raden enkele druppels van de crème aan te brengen op de . Wrijf hierna voorzichtig met de vingers over de clitoris om zo voor een stimulatie ervan te zorgen. Breng hierna eventueel nog meer druppels aan om ervoor te zorgen dat de crème gelijkmatig over het gevoelige gebied verdeeld wordt.

Voor wie is ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml?

De ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml is bedoeld voor iedere vrouw jaar die op zoek is naar extra zintuiglijke prikkels en meer sensaties in het gebied van het intieme plezier. Of je nu alleen of met een partner seks hebt, de creme bied voor iedere situatie een intens genot.

Hoe verbetert ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml je seksleven?

Het gebruik van de ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml zorgt voor een verbetering van je seksleven. De crème omhult de clitoris met een extra stimulans om het intieme genot te verhogen. Het recept is in overeenstemming met de standaard kwaliteitseisen waardoor je verzekerd bent van een optimaal genot.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken in combinatie met ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml?

De ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml kun je gebruiken in combinatie met veel andere seksspeeltjes of erotische toys. Denk bijvoorbeeld aan 's, , en anale toys. Gebruik samen met je partner of alleen je favoriete seksspeeltje in combinatie met de crème om het intieme genot te verhogen.

Hoe reinig ik ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml?

De ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml is eenvoudig en snel te reinigen. Gebruik voor het reinigen van de crème warmer gepaste water met een milde, ph-neutrale reinigingsmiddel. Breng de crème hierna op met schone handen en droog de crème vervolgens af met een schone doek.

Probeer ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml nu uit en ervaar het extra genot

We weten zeker dat je de ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml een keer wilt uitproberen. De crème bied de mogelijkheid om intenser en geiler intiem plezier te ervaren als nooit tevoren. Daarom raden wij je aan om de ClitoriX – Actieve Crème – 40 ml in onze seksshop Ladykiller.nl te bestellen. Doe dat nu en laat jouw seksleven een stapje hoger komen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403148057