Voor de beste seksspeeltjes en andere sekstoys ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment seksspeeltjes en sekstoys voor mannen, vrouwen, stellen, partners en veel meer. Eén van de grootste bestsellers is onze set van 2 C-Ring bulkvulling met 50 stuks in de verpakking. Deze comfortabele designere C-Ringen bieden de ultieme sensatie voor elke sekservaring. Met een eenvoudige, maar effectieve opzet zorgen ze voor een aantal van de meest aangename sensaties die je ooit zult ervaren.

Kenmerken:
– Perfecte afmetingen om optimaal comfort te bieden
– Geschikt voor prestaties
– Zachte siliconen met gladde afwerking
– Dempende werking
– Waterproof

Wat is de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks?

De set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks is een innovatief seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om sensaties en prestaties te verbeteren. Het bestaat uit twee comfortabele C-ringen met een zachte, gladde afwerking, vervaardigd uit siliconen dat waterproof is en een dempende werking heeft. De grootte en dikte van de C-ringen zijn perfect afgestemd op mannen, waardoor het optimale prestaties biedt.

Hoe kan je de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks gebruiken?

De set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks is het meest effectief als je de C-ringen bij het begin van de sekssessie tijdelijk aanbrengt. Als je de C-ringen rond de penis draagt, verhindert dit dat het bloed uit je penis ontsnapt, waardoor je een harder en langer hard blijft tijdens de seks. Als je klaar bent met de sekssessie, kun je de C-ringen verwijderen.

Voor wie is de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks bedoeld?

De set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks is perfect voor iedereen die op zoek is naar een extra stimulans tijdens de seks. Ook geschikt voor stellen die op zoek zijn naar manieren om hun seksleven te verbeteren. De C-ringen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een meer intense ervaring.

Hoe kan de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks je seksleven verbeteren?

Met de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks ervaar je meer sensaties tijdens de seks, waardoor je meer seksuele controle hebt. De C-ringen voorkomen dat bloed uit de penis ontsnapt. Voor mannen betekent dit dat ze een langere en hardere erectie kunnen bereiken. Voor partners betekent dit dat ze meer plezier kunnen beleven tijdens seks.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks combineren?

De set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks is perfect te combineren met alle seksspeeltjes. Van klassieke masturbatiehulpmiddelen tot en andere toys. De C-ringen zorgen voor een extra stimulans tijdens de seks en geven je geslachtsdeel een heerlijke stijfheid die tot het laatste moment behouden blijft, zodat beide partners een intensere ervaring kunnen beleven.

Hoe moet je de Set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks reinigen?

Net als andere seksspeeltjes en sekstoys moet je de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks na elk gebruik reinigen. Gebruik hiervoor warm water met een mild reinigingsmiddel. Laat de C-ringen aansluitend drogen met een schone, zachte doek. Om je reusable C-ringen nog langer mee te laten gaan is het belangrijk dat je deze na het reinigen in een apart opbergvakje plaatst.

Wees niet bang om de set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven te verbeteren, neem dan eens de tijd om de Set van 2 C-Ringen – bulkvulling 50 stuks te proberen. De C-ringen bieden uitstekende prestaties, comfort en sensaties. Koop de C-ringen nu bij Ladykiller.nl en ontdek een spannend nieuwe manier van seksuele ontdekking.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

6768903841505, 6768903847095