Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size: een aantrekkelijk accessoire voor elk seksleven
Speel met je fantasieën met deze opwindende Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size! Liefdesrelaties of leden van je Polyamorie's levensstijl zullen je smachtend aanstaren in de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size. De Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size is gemaakt van hoogwaardig elastisch materiaal dat sexy om je lichaam vormt terwijl het je optimaal ademend vermogen biedt. De spannende visnet afwerking sluit zich sensueel om je lichaam heen en benadrukt je speciale erogene zones. Met zijn plus size formaat geschikt voor elke maat, kun je gegarandeerd een spannende avond hebben.

Wat is de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size?

De Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size is een sexy soort lingerie dat je er vanuit elke hoek indrukwekkend uit laat zien. Met zijn visnet stiksels en intieme kanten detaillering, is de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size het perfecte accessoire voor elke seksuele avontuur. De Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size is strapeloos en heeft geen schouderbanden.

Eigenschappen:
• Plus Size formaat voor elke maat
• Hoogwaardig elastisch materiaal
• Sexy visnet stiksels
• Indrukwekkende kanten detaillering
• Strapleloos

Hoe gebruik je de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size?

De Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size is het perfecte item om iets nieuws te proberen in de slaapkamer. Het is bedoeld om comfortabel en sexy te zitten voor elk seksueel avontuur. De materiaal is gemaakt van hoogwaardig elastisch materiaal dat geen irritatie veroorzaakt en aangenaam voelt op de huid, wat het ideaal maakt om aan te trekken onder dat spannende lingerie setje. Door het strapless formaat kun je eenvoudig variëren met hete , zoals kousenbanden, suspenders, kettinkjes en andere sexy producten.

Voor wie is de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size bedoeld?

De Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size is bedoeld voor iedereen die wil genieten van een spannend seksleven. Met zijn plus size formaat is het de perfecte keuze voor vrouwen met verschillende maat, wat het ideaal maakt voor liefdesrelaties of Polyamorie's leden. Het is perfect voor iedereen die dol is op lingerie, sexy accessoires en weet wat plezier is in de slaapkamer.

Hoe kan de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size je seksleven verbeteren?

De Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size is het perfecte accessoire om zelfvertrouwen in de slaapkamer te krijgen. Het kanten materiaal is precies wat je nodig hebt om je sexy uit te zien en je partner gekker dan ooit te maken. Bovendien geeft de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size je een bijzondere ervaring door zijn comfortabele materiaal en sexy afwerking.

Met welke andere speeltjes en affordances kun je de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size gebruiken?

De Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size is een perfect combinatie met andere speeltjes en lingerie sets. Je kunt hem combineren met kousenbanden, suspenders of een klein bodystocking setje. Je kunt ook gebruik maken van hete accessoires zoals en .

Hoe moet je de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size reinigen?

Je Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size schoonhouden is eenvoudig. Voordat je het voor het eerste gebruikt was je het met de hand of in de wasmachine. Gebruik een mild wasmiddel en niet heet water om de beste resultaten te behalen. Als het vuil of vlekken vertoont, zorg ervoor dat je het meteen voorzichtig reinigt met een zachte doek.

Probeer de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size!

Als je een nieuw seksueel avontuur wilt proberen, is de Teddy Bodystocking met Visnet en Kant – Plus Size een perfecte optie. Probeer het en je zult van de comfortabele pasvorm en sexy kanten afwerking genieten. Bekijk ons brede assortiment in onze seksshop Ladykiller.nl en laat je verrassen met het perfecte item voor jouw seksleven!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368306060