Met hun sexy silhouette en de verleidelijke kleur wacht de Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size je op om seksleven naar de volgende hoger plan te brengen. De Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size is gemaakt met hoogwaardige materiaal en zorgvuldig vervaardigd voor kwaliteit en comfort. De Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size is verkrijgbaar in een One Size, waardoor het een geschikte keuze is voor alle maten vrouw. Hoogtepunten zijn:

• Hoogwaardig materiaal dat er sexy uit ziet en aanvoelt
• Verstelbare veters die de huid verzorgen
• One Size dat geschikt is voor alle maten vrouwen
• Verleidelijke lila kleur

Wat is Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size?

De Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size is een sexy set lingerie bestaande uit een haltertop en een slipje. De set is gemaakt van een soepel materiaal en heeft een verfijnde silhouet. De haltertop heeft een verstelbare vetersluiting voor extra comfort en positieve pasvorm.
Het lila slipje heeft een strakke maar zachte tailleband met verstelbare veters en een open kruis voor extra verleiding. Het slipje heeft een speciale contour voor het vrouwelijk geslacht en wordt gebruikt om seksuele stimulatie te verhogen.

Hoe kun je Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size gebruiken?

Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size is ideaal om te dragen als om de relatie te verwarmen. Het is ook perfect om te gebruiken voor spannende rollenspellen, romantische avonden of intieme intieme momenten met je partner. Nog een toepassing van Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size is het verhogen van de seksuele stimulatie en het vergroten van partnervoortplantingsgemeenschap. Het slipje geeft de perfecte grip over je lichaam, waardoor je optimaal kunt genieten van seksuele stimulatie.

Voor wie is Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size bedoeld?

Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size is bedoeld voor alle maten vrouwen. Het is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar steuntje in de rug en comfort. Het verstelbare vetersluiting zorgt voor extra ondersteuning en het slipje heeft een speciale contour en open kruis voor extra verleiding.

Hoe kan Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size je seksleven verbeteren?

Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size kan je seksleven verbeteren door de seksuele energie te verhogen en door je partner te verleiden. Het is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar extra lust en seksuele stimulans in hun relatie. Door het slipje te dragen verbloemen je geliefde je mysterieuze lichaamsdelen, waardoor de verleiding naar een nieuw niveau gaat, waardoor je seksleven intenser en opwindender wordt.

Met welke speeltjes en toys kun je Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size gebruiken?

Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size is een uitermate geschikte speelpartner voor veel speeltjes van Ladykiller.nl. U kunt de Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size gebruiken voor veel verschillende seksspeeltjes, zoals , , plugs en cockrings. U kunt ook een van onze manuele seksspeeltjes gebruiken om uw Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size nog aantrekkelijker te maken, zoals een handmatige penisring of een voor extra stimulatie.

Hoe je Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size moet reinigen?

Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size kan worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen. Voeg gewoon wat milde zeep toe aan warm water en spoel de Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size met de hand af. Vervolgens kan de Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size worden gedroogd door middel van een luchtdrogende methode.

Probeer Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size vandaag in onze seksshop Ladykiller.nl

Heb je altijd al gedroomd van romantische momenten waar net wat extra seksuele stimulans kan worden toegevoegd? Bestel dan vandaag nog de Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size bij Ladykiller.nl. Wij hebben een groot assortiment sexy lingerie en seksspeeltjes met voor jou. Waar wacht je nog op? Probeer de Set Haltertop en Slipje met Veters – One Size vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045914149