Sera – Clitrois Stimulator

De Sera – Clitrois Stimulator is een fantastisch multifuncioneel sextoy wat ontworpen is voor en voor spannende seksuele avonturen en heeft daarmee de perfectie in sextoys bereikt. Je kan de Sera – Clitrois Stimulator zowel voor zelfplezier als met je partner gebruiken, een high-end sextoy die elk seksleven naar een hoger niveau tilt.

Eigenschappen van de Sera – Clitrois Stimulator:
• 10 intensiteitsniveaus van vibrerende trillingen
• Klein en draagbaar
• Gemaakt van stevig en duurzaam ABS
• Waterbestendig
• Laadt snel en makkelijk op
• Een intens plezier die je blijft verrassen

Hoe gebruik je de Sera – Clitrois Stimulator?

Wat is de Sera – Clitrois Stimulator?

De Sera – Clitrois Stimulator is een vibrerende sextoy die ontwikkeld is voor het creëren van verhogen seksuele sensatie. Het is een seks toy wat bedoeld is om je mee te stimuleren. Het heeft 10 verschillende intensiteitsniveaus waar je uit kan kiezen. Bij elk intensiteitniveau ervaar je een andere vibratie, dit maakt dat elke ervaring anders, verassend en spannend is. De Sera – Clitrois Stimulator heeft een klein formaat en is gemaakt van stevig ABS waardoor hij draagbaar is en duurzaam is.

Hoe kan je de Sera – Clitrois Stimulator gebruiken?

Je kan de Sera – Clitrois Stimulator op verschillende manieren gebruiken en erop heerlijk genieten van de vibrerende sensaties. Ervaar verschillende standen en intensiteitsniveaus en voel de intense clitorale stimulatie. Je kan de Sera – Clitrois Stimulator ook gebruiken om intenser op te winden en een ongekende climax te bereiken.

Voor wie is de Sera – Clitrois Stimulator bedoeld?

De Sera – Clitrois Stimulator is bedoeld voor iedereen die meer sensaties uit hun seksleven wil halen. Of je nu je eerste sextoy koopt, al een ervaren sekstoyliefhebber bent of een ervaren pro bent, de Sera – Clitrois Stimulator is de perfecte sextoy. Je kan ook je partner erbij betrekken door de Sera – Clitrois Stimulator samen te gebruiken.

Hoe kan de Sera – Clitrois Stimulator je seksleven verbeteren?

De Sera – Clitrois Stimulator helpt je om meer plezier uit je seksleven te halen. Door de vele verschillende vibrerende patronen heb je iedere keer een andere ervaring. Je kan de Sera – Clitrois Stimulator ook samen met je partner gebruiken om je seksleven nog leuker en spannender te maken.

Met welke externe speeltjes en toys kan je de Sera – Clitrois Stimulator gebruiken?

Je kan de Sera – Clitrois Stimulator ook gebruiken in combinatie met andere sextoys. Gebruik de Sera – Clitrois Stimulator in combinatie met een of geef jezelf extra stimulatie door een cockring te gebruiken. Door deze spannende combinaties is je ervaring nog intenser en krijg je nog meer seksuele genot.

Hoe moet je de Sera – Clitrois Stimulator reinigen en onderhouden?

Na gebruik van de Sera – Clitrois Stimulator is het belangrijk om deze goed schoon te maken. Gebruik lauw water en een milde reinigingsmiddel om de sextoy schoon te maken. Droog de sextoy goed af voordat deze opnieuw gebruikt wordt. Vergeet niet om de sextoy regelmatig te ontsmetten, of gebruik opnieuw een milde reinigingsmiddel.

Kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sextoy om je seksleven mee te verrijken, dan raad ik je aan om de Sera – Clitrois Stimulator te proberen. In onze seksshop Ladykiller.nl vind je verschillende sextoys in alle prijsklassen. Of je nu een relatief goedkope toy of een high-end topcollectie sextoy zoekt, bij Ladykiller.nl vind je het allemaal. Ontdek de vele mogelijkheden die de Sera – Clitrois Stimulator je biedt en verrijk je seksleven met een reeks aan verrassende ervaringen!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472434