Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml

De Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml belooft je een voorspel dat dat veel beter is dan je ooit had durven dromen. De gel heeft een middelviscositeit en verandert de intieme ervaring hierdoor. Als je in je slaapkamer lekker wil spelen, dan is dit de perfecte oplossing.

De Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml is een waterbasisgel die gemaakt is van hoogwaardige ingrediënten. We zijn er zeker van dat je nergens betere producten tegen betere prijzen vindt dan bij Ladykiller.nl.

Als je de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml gebruikt, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Verdunt het doorbloeden van de huid zodat je langer en intenser geniet
  • Het is veilig te gebruiken met latexcondooms en alle soorten speeltjes
  • Het trekt niet in de huid waardoor je het meermaals kan gebruiken
  • Het glijdt perfect en laat geen plakkerig residu achter op de huid
  • Het is smaak- en geurloos en wordt als zeer aangenaam ervaren
  • De 2 fl oz / 50 ml fles is een geweldige combinatie van prijs en kwaliteit

Wat is de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml?

De Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml is een water-basis gel die gemaakt is van topkwaliteit ingrediënten. Het is smaak- en geurloos. Het is bewezen dat het doorbloeden van de huid wordt verdund wanneer je de gel gebruikt, waardoor je meer tijd kan genieten van die heerlijke intense gevoelens.

Het is ook veilig om te gebruiken met alle soorten speeltjes en . Je kan er zeker van zijn dat je het meerdere malen kan gebruiken omdat het niet in de huid trekt voor een lange tijd.

Hoe gebruik je de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml?

Als je de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml gaat gebruiken, dannoteer dat eerst de huid met lauw water en een milde zeep. Wrijf wat van de gel tussen je vingers om het aan te wakkeren en verwarm de huid licht en rol de gel over je huid om optimaal te genieten van de heerlijke sensatie.

Het is veilig om te gebruiken met alle soorten speeltjes, dus als je wenst dat de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml gecombineerd wordt met iets anders in onze winkel, dan is dit perfect. De gel is ook gemaakt van ingrediënten die watermoleculen blokkeren, waardoor je gerust condooms ermee kan gebruiken.

Voor wie is de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml geschikt?

De Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml is geschikt voor iedereen die zijn of haar intieme momenten geweldig wil maken. Of je nu single bent of een relatie hebt, de gel zal je zeker helpen om je allerbeste prestaties te leveren.

De gel kan ook gecombineerd worden met andere speeltjes om het nog interessanter en spannender te maken. En als het eenmaal klaar is, dan hoef je je geen zorgen te maken omdat het makkelijk te reinigen is.

Waarom de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml kopen?

De Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml is het ideale product voor jou als je je intieme momenten perfecter wil maken. Het is gemaakt van de beste ingrediënten en is te koop bij Ladykiller.nl in een handige fles van 2 fl oz / 50 ml.

Maar als je nog meer van je intieme momenten wil maken, dan hebben we hier bij Ladykiller.nl nog meer dan alleen de Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml. We hebben ook speeltjes voor single spelers, mannen, vrouwen, koppels en zelfs voor extra bevrediging en fantasie. Dus wacht niet langer en kom vandaag naar Ladykiller.nl om je Sensitiv – Waterbased Lubricant – 2 fl oz / 50 ml te kopen om daarna de grenzen van jouw seksuele verbeelding te verkennen en te genieten van het meest intense voorspel dat je je kan voorstellen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004267