In de seksshop Ladykiller.nl hebben we de speciale Sensilube – Glijmiddel – 40 ml. Deze glijmiddel is huidvriendelijk en medisch goedgekeurd. Sensilube bevat geen olie, weelderig of parabenen en is 100% wateroplosbaar. Het Sensilube – Glijmiddel – 40 ml is vermengd met een krachtige hydratatie van glyceerdie de huid helpen om toe te voegen dat het nodig is om optimaal plezier te behouden.

Wat is Sensilube – Glijmiddel – 40 ml?

Sensilube – Glijmiddel – 40 ml is bestand tegen veganistisch en is hypoallergeen, wat betekent dat het geen schadelijke stoffen of irriterende ingrediënten bevat. Het is gemaakt met siliconen-keuze en kan ook worden gebruikt in combinatie met en andere sextoys. Dit glijmiddel heeft een fijn aroma en is verkrijgbaar met verschillende smaken. Het glijmiddel is mild voor het lichaam, is chemisch gesteriliseerd en bevat geen bacteriën.

Hoe gebruik je Sensilube – Glijmiddel – 40 ml?

Sensilube – Glijmiddel – 40 ml is gemakkelijk te gebruiken en komt in een handige 70ml fles. Gebruik een kleine hoeveelheid op je geslachtsorganen voor glijdende eigenschappen en uitbreiding van de posities die mogelijk zijn tijdens de seks. Sensilube bevat geen olie, wat betekent dat het geen vlekken op de huid en kleding achterlaat.

Voor wie is Sensilube – Glijmiddel – 40 ml?

Sensilube – Glijmiddel – 40 ml is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, natuurlijke oplossing voor het verbeteren van hun seksleven. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een gevoeligere ervaring willen ervaren. Het glijmiddel is ook geschikt voor mensen die lijden aan of die last hebben van pijn of irritatie tijdens seks.

Hoe verbetert Sensilube – Glijmiddel – 40 ml je seksleven?

Sensilube – Glijmiddel – 40 ml verbetert het seksuele genot door het verminderen van wrijving en het verminderen van pijn en irritatie tijdens seks. Het is een veilig en hypoallergeen glijmiddel dat geschikt is voor mensen met gevoelige huid en kan het genot verhogen door het creëren van een fluide, makkelijke beweging tijdens seksuele activiteiten.

Met welke andere sex toys en speeltjes kun je Sensilube – Glijmiddel – 40 ml gebruiken?

Sensilube – Glijmiddel – 40 ml is geschikt voor gebruik met verschillende seksspeeltjes, zoals , butt plugs en ballen. Het glijmiddel kan worden gebruikt om het materiaal van het speeltje glad te maken en om te voorkomen dat de speeltjes de huid irriteren tijdens seksuele activiteiten. Het is ook geschikt voor gebruik met condooms en kan helen de pijn en irritatie bij het seksueel contact verminderen.

Hoe reinig je Sensilube – Glijmiddel – 40 ml?

Sensilube – Glijmiddel – 40 ml kan gemakkelijk worden gereinigd met warme water en zeep. Na reiniging kun je het glijmiddel bewaren bij kamertemperatuur. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het glijmiddel op een koele, droge plek wordt bewaard om ervoor te zorgen dat het zijn kwaliteit behoudt.

Wordt aangeraden om Sensilube – Glijmiddel – 40 ml te proberen en bij de seksshop Ladykiller.nl te kopen.

Sensilube – Glijmiddel – 40 ml is een geweldige manier om het genot van seksuele activiteiten te verbeteren en irritatie en pijn te verminderen. Het is belangrijk om veilig te blijven tijdens seksuele activiteiten en hierbij Sensilube Glijmiddel – 40 ml kan je daar uitstekend bij helpen. We raden aan om Sensilube – Glijmiddel – 40 ml vandaag nog te proberen en te kopen bij de seksshop Ladykiller.nl. Onze Sensilube Glijmiddel – 40 ml biedt u de veiligheid, het gebruiksgemak en een aanvulling op je seksleven wat je verdient!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3059948002178