De Sensfeel for Man – Travel size

Bent u op zoek naar een speeltje dat u mee kunt nemen op reis én ook nog eens discreet en comfortabel is? Dan is de Sensfeel for Man – Travel Size van Ladykiller.nl zeker wat voor u: een easy-to-use, travel- friendly speeltje met een omhulsel van zacht en soepel materiaal dat perfect aan uw lichaam aansluit. De Sensfeel for Man – Travel Size combineert sterk care-vermogen, kracht en intensiteit in een mini maar machtig format. Volkoomen draagbaar, met gemak inzetbaar en geschikt voor mannen van alle leeftijden. Zet uw seksleven opnieuw in de verf met de Sensfeel for Man – Travel Size, voor mannen die hun seksleven nieuw leven willen inblazen.

Eigenschappen van de Sensfeel for Man – Travel Size

  • Makkelijk draagbaar, discreet en comfortabel
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Krachtig en intens
  • Zacht en soepel materiaal
  • Geschikt voor mannen van alle leeftijden

De Sensfeel for Man – Travel Size is een innovatief speeltje dat precies weet hoe het uw liefde kan verbeteren. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en verkrijgbaar in een draagbare, handige travel size. Uw eigen liefdesleven weer een upgrade geven met de Sensfeel for Man – Travel Size? Dan bent u bij Ladykiller.nl aan het juiste adres.

Wat is de Sensfeel for Man – Travel Size?

Sensfeel for Man – Travel Size is een innovatief speeltje dat speciaal is ontworpen voor mannen die hun seksleven een upgrade willen geven. Het is een discreet, draagbaar speeltje dat makkelijk in gebruik is en in vier verschillende kleuren verkrijgbaar is: roze, blauw, wit en zwart. Met dit mini-maar-machtige speeltje kunt u gemakkelijk, draagbaar en comfortabel genieten van intense orgasmes!

Hoe wordt de Sensfeel for Man – Travel Size gebruikt?

Het gebruik van de Sensfeel for Man – Travel Size is erg eenvoudig. Breng het product op uw penis en voel de krachtige, intense sensaties die het u kan bieden. Pas de druk aan de hand van de verschillende standen voor meer of minder druk. Krijg meer intense sensaties door het speeltje snel en krachtig op en neer te bewegen. Experimenteer met elke druk en beweging om het ultieme genot te ervaren.

Voor wie is de Sensfeel for Man – Travel Size geschikt?

De Sensfeel for Man – Travel Size is voor zowel mannen als vrouwensexclusief ontworpen om hun seksleven een upgrade te geven en te ervaren. Het is een draagbaar en discreet speeltje, geschikt voor mannen van alle leeftijden. De travel size is makkelijk in gebruik, zeer krachtig en biedt intense sensaties. Met dit speeltje kunt u de ultieme verwennerij ervaren.

Hoe kan de Sensfeel for Man – Travel Size het leven van uw klanten verbeteren?

De Sensfeel for Man – Travel Size is een genot voor alle mannen. Het is een krachtig, discreet en draagbaar speeltje dat gemakkelijk in gebruik is en intense sensaties biedt. Het is een perfecte upgrade voor het seksleven van iedere man, zowel jong als oud. De Sensfeel for Man – Travel Size maakt van uw seksleven een avontuur. Het is een uniek product dat de drang om te experimenteren en te spelen met als doel ultiem genot te ervaren vergroot.

Hoe kunnen klanten de Sensfeel for Man – Travel Size combineren met andere speelgoeditems in onze shop?

De Sensfeel for Man – Travel Size kan als een perfecte aanvulling op een breed scala aan speelgoed worden gebruikt. Combineer de Sensfeel for Man – Travel Size met een , of liefdesbol voor een extra spannende spelervaring. De Sensfeel for Man – Travel Size kan worden gecombineerd met een handsfree liefdesbol voor een unieke, ongeëvenaarde sensatie. Sluit de wand van de Sensfeel for Man – Travel Size aan op een voor een ongekende vloed aan intens plezier.

Hoe moet de Sensfeel for Man – Travel Size worden gereinigd?

Voor de juiste reiniging volg de instructies op: Gebruik alleen milde, milde douchegel om de Sensfeel for Man – Travel Size schoon te maken na gebruik en was deze uitwendig met warm water en zeep om vuil en bacteriën te verwijderen. Gebruik geen oplosmiddelen of schuurmiddelen en reinig uitsluitend met warm water. Laat na het schoonmaken de Sensfeel for Man – Travel Size goed drogen en bewaar hem vervolgens in een koele, droge omgeving.

Waarom u de Sensfeel for Man – Travel Size moet proberen

Ladykiller.nl biedt de beste kwaliteit, discreet en draagbaar speeltjes zoals de Sensfeel for Man – Travel Size. Met de Sensfeel for Man – Travel Size kunt u uw seksleven een upgrade geven en een nog intenser genot ervaren. Het is een krachtig, discrete en draagbaar speeltje dat zorgt voor intense sensaties en ultiem genot. In onze winkel vindt u ook een breed scala aan andere speelgoed om uw seksleven spannender te maken.

Probeer de Sensfeel for Man – Travel Size nu uit en ontdek zelf de zalige sensaties die het u kan bieden. Bestel vandaag nog in onze winkel Ladykiller.nl en geef uw seksleven een upgrade. Koop vandaag nog de Sensfeel for Man – Travel Size en geniet van ultiem genot op elk moment waarop u dat wilt.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5600298351959