Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen is een revolutionaire nieuwe geur voor mannen op zoek naar zelfvertrouwen en aantrekkingskracht. Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen is verrijkt met feromonen, quintescents en extracten die een mannelijke en intrigerende geur om je heen creëren waar je om verrast zult worden. De formule is specifiek ontworpen om je zelfvertrouwen een boost te geven zonder dat het gaat ten koste van je persoonlijkheid.

Eigenschappen van Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen:

• Verrijkt met de krachtige blend van feromonen, quintescents en extracten
• Geeft je seksuele zelfvertrouwen een boost
• Biedt een mannelijke, intrigerenden geur
• Geeft je zelfvertrouwen zonder ten koste te gaan van je persoonlijkheid
• Speciaal ontworpen voor mannen

Wat is Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen?

Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen is een unieke formule voor mannen die op zoek zijn naar extra zelfvertrouwen, vertrouwen in hun aanwezigheid of aanwezigheid in de ogen van anderen. De geur is verrijkt met een krachtige blend van feromonen, quintescents en extracten die een mannelijke en intrigerende geur creëren die bedacht is om je goede gevoel te geven. Het is ontworpen om je confidence een boost te geven zonder dat het gaat ten koste tijdens je persoonlijkheid.

Hoe gebruik je Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen?

Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen is een parfum dat je dagelijks kunt gebruiken als je geur. Het is meestal het beste om het twee keer per dag op te doen op je onderarmen, hals, en rug van je oren. Voor het meeste effect kun je het beste de parfum met een haardroger verwarmen of met je handen opwarmen zodat de geur indringt in je huid.

Voor Wie is Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen bedoeld?

Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen is speciaal ontworpen voor mannen die op zoek zijn naar extra zelfvertrouwen, vertrouwen in hun aanwezigheid of aanwezigheid in de ogen van anderen. Ben jij een man die stralend je vermogen wilt laten zien zonder te gaan ten koste van je eigen persoonlijkheid? Dan is Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen het perfecte hulpmiddel voor jou.

Hoe kan Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen je seksleven verbeteren?

Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen is ontworpen om je seksleven te verbeteren. Het is een stukje meer dan alleen maar ; het geeft je zelfvertrouwen een boost waardoor jij in staat bent je vermogen te laten zien. Deze boost aan zelfvertrouwen ervoor kan zorgen dat je meer op je gemak bent, je meer zelfverzekerd voelt en een betere performance kan geven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen gebruiken?

Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen is een product dat gecombineerd kan worden met allerlei andere producten, waaronder seksspeeltjes, SM toys, , 's, en meer. Het parfum geeft je een extra boost aan zelfvertrouwen waardoor je meer openstaat voor andere seksuele avonturen en meer naar buiten kan komen tijdens je seksuele avonturen.

Hoe moet je Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen reinigen?

Je mag Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen gewoon met lauw water en een zacht reinigingsmiddel afwassen. Vergeet niet om je nek en rug van je oren goed schoon te maken. Om de krachtige geur langer te behouden kun je Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen combineren met andere producten zoals parfum en geurspray's.

Probeer Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen en koop het in onze Seksshop Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een product dat je zelfvertrouwen een boost kan geven en je seksleven een betere performance? Probeer dan Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen. Het is een uniek product voor mannen dat verrijkt is met feromonen, quintescents en extracten en speciaal ontworpen is om je mannelijkheid te laten opvallen. Koop Sensfeel – Feromonen Parfum voor Mannen in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar de krachtige geur!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351744