Seam Back Thigh High Diamond – One Size is het ultieme sekstoy voor extra kinky seksspelletjes en voor een sensationele sekspartij. Het is een one-size geregenware dat nauw om de dijen sluit en de perfecte uitrusting is als je klaar bent voor avontuur.

Kenmerken Seam Back Thigh High Diamond – One Size:
– Subtiel ontwerp dat lijkt op een kous
– Verleidelijk openingspatroon knopen
– Heerlijk aanvoelend op de huid
– Verkrijgbaar in veel verschillende stijlen
– 100% polyester

Wat is Seam Back Thigh High Diamond – One Size?

Seam Back Thigh High Diamond – One Size is een perfecte kous om je lingeriecollectie mee op te leuken. Het is een one-size item dat je kan gebruiken om je look nog meer gedurfde twist te geven. Deze kous heeft een subtiel ontwerp dat een patroonbeeld vormt waar knopen verspreid over de kous zitten. De Seam Back Thigh High Diamond – One Size is gemaakt van 100% polyester en voelt heerlijk zacht aan op je huid terwijl je er bovendien ook nog eens perfect in uit ziet. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stijlen, waardoor er altijd een perfecte kous voor jouw lingeriecollectie bijzit.

Hoe kan je Seam Back Thigh High Diamond – One Size gebruiken?

Seam Back Thigh High Diamond – One Size kan je gebruiken om je look pittiger en uitgebreider te maken. Deze kous geeft een elegante twist aan elke lingerie-outfit en voelt ook nog eens heerlijk aan op de huid. Je kan Seam Back Thigh High Diamond – One Size op een klassieke manier gebruiken of het combineren met andere kledingstukken om het juiste sekstoy voor jouw behoeften te vinden.

Voor wie is Seam Back Thigh High Diamond – One Size?

Seam Back Thigh High Diamond – One Size is ideaal voor iedereen die opzoek is naar een elegante en extreem verleidelijke aanvulling op hun lingeriecollectie. Dankzij de one-size pasvorm is Seam Back Thigh High Diamond – One Size geschikt voor iedereen, ongeacht hun lichaamsvorm of grootte. De Seam back Thigh High Diamond verandert elke outfit in een vurige verleiding en is de perfecte aanvulling voor elk sekstoy.

Hoe kan Seam Back Thigh – One Size your seksleven verbeteren

Met de Seam Back Thigh – One Size kan je je seksleven op een extreem creatieve, avontuurlijke en verleidelijke manier veranderen. Door de subtiele openingen in de kous heeft je partner toegang tot je meest intieme plekjes. Het subtiele design en het kostbare comfort van de kous maakt dat je je lichaam, blijheid en sensualiteit compleet kan uiten.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Seam Back Thigh – One Size gebruikt worden?

De Seam Back Thigh – One Size kan gebruikt worden om elke fetish-outfit af te maken. Het is de perfecte aanvulling op je -sets en worden gebruikt voor allerlei verschillende sekstoestellen en rollenspellen. Je kan de Seam Back Thigh – One Size ook gebruiken met andere speeltjes die geschikt zijn voor avontuurlijke seksactiviteiten, zoals balm, , en zwepen.

Hoe reinig je Seam Back Thigh High Diamond – One Size?

De Seam Back Thigh – One Size kan gereinigd worden met warm water en een milde zeep. Was het ook zacht aan op minder dan 40°. Droog de Seam Back Thigh-One Size op lage temperatuur.

Aanraden om Seam Back Thigh – One Size te proberen en bij Ladykiller.nl te kopen

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven op te vrolijken met een kinky kous is Seam Back Thigh – One Size de perfecte keuze. Om de sensuele verleiding van de Seam Back Thigh – One Size mee te ervaren, is het aan te raden om deze kous te proberen bij Ladykiller.nl. Bespaar met Ladykiller.nl op je Seam Back Thigh – One Size die je gebruiken om je uiterlijk te versterken. Krijg een sexpere heerlijke en accessoires en beleef de uitdaging en de avontuur van het sekstoy shoppen.

Merk

,

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

888368333202, 888368333219