Wil je je seksleven even opvrolijken? Dan is Schoolmeisje Jurk – One Size speciaal voor jou gemaakt. Met deze sexy jurk verander jij in een onweerstaanbaar schoolmeisje. De jurk is een universele maat (One Size), dus passend voor iedereen.

Eigenschappen Schoolmeisje Jurk – One Size:
– Roze jurk stemt je meteen in de juiste seksuele sferen
– Een universele maat en is daardoor passend voor iedereen
– Met behulp van een koord gemakkelijk aan te passen
– Gemaakt van 100% polyester, wat maakt dat hij zacht aanvoelt
– Tegen een lage prijs te verkrijgen

Wat is de Schoolmeisje Jurk – One Size?

De Schoolmeisje Jurk – One Size is een kort en lieflijk roze jurkje. De jurk is gemaakt van 100% polyester en voelt zacht aan op de huid. De jurk is universeel en past daardoor bij iedereen. Door middel van een koord aan de achterkant is de jurk makkelijk aan te passen.

Hoe maak je gebruik van de Schoolmeisje Jurk – One Size?

De Schoolmeisje Jurk – One Size is perfect voor mensen die hun seksleven een boost willen geven. Met dit schoolmeisje outfit heb je de perfecte aanleiding om samen met je partner de night of your life te beleven. Trek de jurk aan en verras je partner met een avontuurlijke sekspartij.

Voor wie is de Schoolmeisje Jurk – One Size?

De Schoolmeisje Jurk – One Size is ideaal voor mensen die hun seksleven willen verbeteren. De jurk is perfect om fantasieën te spelen en contanten met je partner te ontdekken. De jurk is universeel en daardoor passend bij iedereen.

Hoe kan de Schoolmeisje Jurk – One Size je seksleven verbeteren?

Met de Schoolmeisje Jurk – One Size heb je een sexy outfit die ideaal is om je seksleven naar een hoger niveau te brengen. Breng je relatie naar het volgende niveau in je slaapkamer, en laat je verrassen door je partner. Probeer uit verschillende posities en ontdek jouw seksuele limieten.

Met welke andere sextoys kun je je Schoolmeisje Jurk – One Size gebruiken?

Met de Schoolmeisje Jurk – One Size heb je een prachtige basis voor je seksuele veroveringen. Combineer de jurk met allerlei andere sextoys om je seksleven nog meer op te vrolijken. Denk bijvoorbeeld aan een vingerkussen met vibratie, , een liefdesmasker en veel meer.

Hoe moet je de Schoolmeisje Jurk – One Size reinigen?

De Schoolmeisje Jurk – One Size is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor is het eenvoudig om de jurk te reinigen. Je kunt de Schoolmeisje Jurk – One Size het gemakkelijkst wassen met de hand. Gebruik hierbij een lauw water en een neutraal wasmiddel (zonder bleekmiddelen). Na het wassen kun je de jurk op een koele plaats laten drogen.

Koop de Schoolmeisje Jurk – One Size bij Ladykiller.nl

Ontdek wat de Schoolmeisje Jurk – one Size op kan leveren in je seksleven. Kies voor dit ijzersterke outfit bij Ladykiller.nl en laat je fantasie werken. Of is het de partner die je verrast? Of jullie beiden? Wat het ook is, met deze Schoolmeisje jurk zit je goed voor een leuk avondje samen. Koop vandaag nog bij Ladykiller.nl om je seksleven op een nieuw level te brengen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368243822