Paddle ervaring de jouwe met de Scandal® – Paddle

Een sexy speeltje voor kantomlijningen

We willen je formidabele erotische avonturen laten beleven met de Scandal® – Paddle. Met deze spannende speeltje kun je je seksuele sensatie in je slaapkamer naar een heel ander level tillen! De Scandal® – Paddle is speciaal gemaakt voor de ultieme kantomlijningen. Het is een geribbelde paddle gemaakt van stevig kunstleer, voorzien van een metalen rivet in het midden voor extra gevoelig plezier. Het ontwerp en de stevige materiaalconstructie ervoor dat de Scandal® – Paddle een krachtige, maar tegelijkertijd zachte klap brengt, precies goed voor spanning en sensatie.

Met de Scandal® – Paddle brokkel je je sensuele kant af. Deze paddle is uitermate geschikt om je onderdanige en dominante rollen te vervullen. Of je het nu alleen of samen doet, de reis om je slaapkamer naar een erotische avontuur is net zo spannend en plezierig.

Hoe gebruik je de Scandal® – Paddle?

Om een optimaal resultaat te behalen, raden we aan de Scandal® – Paddle bij elke handeling van grote zachtheid te gebruiken. We raden aan om te starten met milde aanrakingen in een traag tempo, met steeds grotere intensiteit, zodat je fijn reageert en comfortabel bent met de spanning. Afhankelijk van wat je en je partner het liefste hebben, kun je de intensiteit en het bereik van de slagen variëren.

Het is essentieel dat je en je partner van tevoren een veiligheidswoord afspreken om te gebruiken als je het naar jouw mening of reden anders wilt, zodat je kan stoppen als je de sessie. Met dit woord wordt de sessie stilgezet, zo kunnen jullie genieten en voelen jullie je veilig als jullie deze unieke seksuele ervaring delen.

Waarvoor is de Scandal® – Paddle bedoeld?

De Scandal® – Paddle is perfect voor iedereen die de grenzen van hun seksuele fantasie wil verleggen. Sluit je aan bij het plezier waarmee deze paddle op dat speciale moment kan worden gebruikt en maak het je eigen. Jouw seksuele avonturen kunnen verslavend worden wanneer je de intense plezier ervaart die de Scandal® – Paddle je geeft, tot je uiteindelijk je grenzen verlegt met help van de intensiteit van de slagen.

De Scandal® – Paddle is volkomen veilig, want hij is gemaakt van hypoallergeen materiaal en heeft een metalen rivet in het midden dat is voorzien om je seksuele sensatie te verhogen. Schoonmaken na gebruik is heel belangrijk om infecties te voorkomen. Om de paddle schoon te maken, moet je deze afspoelen met warm water en een lidt milde zeep of een seksspielzeug reiniger.

Scandal® – Paddle, de beste keuze om je seksleven te upgraden

De Scandal® – Paddle is de beste manier om je seksleven te upgraden. Maak je dus klaar om de meest spannende seksuele ervaringen van je leven te beleven, want de Scandal® – Paddle is precies wat je nodig hexmt om je gezamenlijke seksleven echt te verrijken.

Naast de Scandal® – Paddle hebben we in onze winkel Ladykiller.nl nog veel meer interessante speeltjes, zoals , dildo's, sm-kits, -en-fetish kit, speeltjes en massagestokken, zodat je avonturen nog leuker en interessanter worden.

Voor een ultiem k Tom-tom-erotisch sensatie, is de Scandal® – Paddle precies wat je nodig hebt om enthousiaste dynamische klapvariaties in je slaapkamer te creëren. Beleef je eigen kantomlijningen met de Scandal® – Paddle bij Ladykiller.nl! Probeer het, en ervaar alleen het beste dat erotiek je kan geven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

716770076991