Sativa – Silicone is een revolutionaire sextoy voor zowel mannen als vrouwen. Dit 100% siliconen model biedt een ultieme sensuele ervaring met een realistische look en feel. De dildo is gemaakt van lichtgewicht, duurzaam en veilig materiaal en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Elke liefhebber van sextoys zal de Sativa – Silicone Dildo ongeëvenaard kwaliteit bieden. Hieronder een opsomming van de kenmerken van deze zeer gewaardeerde favoriet:

Eigenschappen Sativa – Silicone Dildo:

– 100% veelzijdig en hypoallergeen silicoon
– Verkrijgbaar in klein (17 cm lang en 5 cm breed), medium (21 cm lang en 4,9 cm breed) en groot (25 cm lang en 5,5 cm breed)
– Realistische look en gevoel
– Zacht en flexibel voor comfort en gevoel
– Lichtgewicht
– Relatief gemakkelijk clean te houden

Wat is Sativa – Silicone Dildo?

Sativa – Silicone Dildo is een revolutionair sextoy dat zowel mannen als vrouwen een ultieme sensuele ervaring biedt met een opvallend realistische look en feel. Het wordt gemaakt van 100% duurzaam en hypoallergeen siliconen en is verkrijgbaar in drie verschillende maten: klein, medium en groot. Iedereen die van sextoys houdt, zal de Sativa – Silicone Dildo waarderen om zijn veelzijdigheid en zal niet teleurgesteld zijn door de kwaliteit. Het is relatief licht en heeft een zacht, flexibel materiaal voor meer comfort en gevoel.

Hoe wordt Sativa – Silicone Dildo gebruikt?

De Sativa – Silicone Dildo kan worden gebruikt voor zowel extern als intern gebruik, afhankelijk van je voorkeur. Inwendige stimulatie is mogelijk met de grootste maat, de 25 cm lange en 5,5 cm brede dildo. Externe stimulatie kan worden bereikt door het gebruik van het kleinste formaat, de 17 cm lange en 5 cm brede dildo. Als je het dildo als extern speeltje gebruikt, kan het op de klit worden gezet om een directe stimulatie te bereiken die vergelijkbaar is met de trillingen die worden geleverd door een .

Voor wie is de Sativa – Silicone Dildo bedoeld?

Sativa – Silicone Dildo is bedoeld voor iedereen die van sextoys houdt. Het is een perfecte keuze voor beide ervaren liefhebbers van sextoys en beginners. Beginners kunnen experimenteren met de kleinste grootte van 17 cm om externe stimulatie te bereiken, terwijl de meer ervaren gebruikers de grootste grootte van 25 cm kunnen gebruiken om echte inwendige stimulatie te bereiken. Daarnaast biedt het siliconen materiaal meer grip dan andere materiaalsoorten, waardoor het ideaal is voor koppels die bijvoorbeeld een romantisch bad nemen.

Hoe kan Sativa – Silicone Dildo je seksleven verbeteren?

Sativa – Silicone Dildo kan je seksleven helpen verbeteren door een nauwkeurigere stimulatie te bieden, waardoor je een bredere reeks sensaties kunt ervaren. Als je de dildo gebruikt voor alleen intrusief gebruik, wordt directe stimulatie op diverse plaatsen rondom de opening van de vagina geboden. Als je de dildo gebruikt voor extern gebruik, heb je meer controle over de manier waarop de stimulatie optreedt, wat je de mogelijkheid geeft nauwkeuriger te streven naar een gewenste staat van opwinding.

Met welke andere speeltjes en toys kan Sativa – Silicone Dildo worden gebruikt?

Sativa – Silicone Dildo kan worden gebruikt met verschillende soorten sextoys, waaronder . Als je het gebruikt met een vibratoren, kan het geven een extra stapje van stimulatie dat ervoor zorgt dat je seksleven naar een volgend niveau wordt getild. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met anale toys, zoals butt plugs voor extra stimulatie. De dildo is ook perfect te combineren met anale of vaginale ballen voor een sensuele buitengewone ervaring.

Hoe moet Sativa – Silicone Dildo worden gereinigd?

Sativa – Silicone Dildo moet worden gereinigd met milde zeep en warm water. Zorg ervoor dat je het speeltje grondig afspoelt en droogmaakt voordat je het opbergt. Het is afgeraden het te gebruiken samen met oliën, crèmes en lotions, omdat dit de kwaliteit van het siliconen zou kunnen aantasten.

Onze aanbeveling

Als je op zoek bent naar een revolutie in je seksleven, dan is de Sativa – Silicone Dildo het perfecte speeltje voor jou. Het is 100% veelzijdig en hypoallergeen, verschillende formaten beschikbaar en heeft een realistisch look en gevoel. De gebruiksvriendelijkheid en relatief gemakkelijke reiniging maken dit dildo een musthave voor iedereen die van sextoys houdt. Probeer de Sativa – Silicone Dildo nu en winkel online bij Ladykiller.nl voor de beste prijs.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311473073