Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cups – Lila – Voor een ongekende vrijheid!

Met de Feel Confident Menstruatie Cups – Lila krijgt u de vrijheid van lange uren vrij van wegwerpverband of . De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cups – Lila bieden – zoals de naam al zegt – het vertrouwen dat u nodig heeft om ongekende vrijheid gedurende iedere cyclus te genieten. De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cups – Lila bieden dus bescherming zonder bezorgd te hoeven zijn dat het verband of de tampon stuck of irriterende lekkages veroorzaakt. In feite is de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cups – Lila een revolutie in hygiëne, comfort en bescherming. Voelel door de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila vrij in uw bewegingen zonder dat u u zorgen hoeft te maken.

Weet waarom u de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila moet gebruiken:

  • Gemaakt van duurzaam medisch silicoon dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  • Geschikt voor hele dag, lange termijnenperioden.
  • Zou gemakkelijk gereinigd kunnen worden.
  • Geurwerende deksel helpt odors te vermijden.
  • Gepatenteerd afneembaar haakje maakt gemakkelijk en veilig verwijderen.

De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila in details:

De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila is geproduceerd met een opmerkelijke commitment aan kwaliteit en duurzaamheid dat iets wat u bedoeld bent voor langdurig gebruik. De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila is gemaakt van de meest geavanceerde medische silicoon voor optimaal gebruiksgemak.

De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila is vrij eenvoudig te gebruiken. U kunt de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila eenvoudig plaatsen en pas de bovenkant voor optimaal comfort aan. De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila heeft ook een patented afneembare haak die u in staat stelt om de Cup veilig en gemakkelijk te verwijderen.

De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila is geschikt voor iedereen. Hoewel het revolutionaire en geavanceerde design van de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila eenvoudig te gebruiken is, is een korte instructie ook bruikbaar. De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila bevat een handleiding met alle stappen die nodig zijn om correct te gebruiken, reinigen en opbergen.

De Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup – Lila stijgt boven de meeste andere merken . De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila past zich aan de anatomische structuur aan, is licht, comfortabel en bevat geen gifstoffen. Daarnaast verzekert de geurwerende deksel dat er geen onplezierige luchtjes ontstaan.

Bundel en combineer met andere producten:

U kunt de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila meeliften om het maximale voordeel te halen uit uw ervaring. U kunt alle andere categorieën die op www.Ladykiller.nl verkrijgbaar zijn, combineren met de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila om uw prestaties in de slaapkamer spannender te maken. U bent niet alleen beperkt tot het gebruik van de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila als hygiëne oplossing. U kunt ook een combinatie zoeken met andere Satisfyertoys om uw sensuele ervaring te verhogen, waaronder het Feel Confident Menstruatie Cup – Lila Smart Pack.

Vereiste verzorging voor de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila:

De Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila moet goed worden gereinigd tijdens en na elke menstruatie om onaangename luchtjes en bacteriën te vermijden. In de handleiding worden heldere instructies gegeven over het gebruik en de reiniging van de cup.

Probeer de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila vandaag nog uit!

We adviseren alle gebruikers van de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila om deze te proberen voor optimaal comfortabele bescherming tijdens hun menstruatiecyclus. U kunt de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila en andere producten van Satisfyertoys vandaag nog kopen bij www.Ladykiller.nl. Ontdek de revolutionaire hygiëne ervaring en voel vrij overal, waar je ook bent met de Satisfyer Feel Confident Menstruatie Cup – Lila!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

4061504002033