De Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood voor een Maximum aan Genot

De Curvy Trinity 3 – Rood is een revolutionair seksspeeltje dat dunne , verwarmde vibrators en stimulatie combineert voor een intens ultiem genot. Het is een ultieme tool voor intiem plezier en heeft een ergonomisch design waardoor het de gevoelige plekjes van je lichaam eenvoudig kan bereiken en stimuleren.

Met de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood krijgt je het absolute spectaculum van een met verwarmde stimulatie en vibe – en dat allemaal in één product. Met dit revolutionaire speeltje is zalig genot slechts een paar drukken op de knop verwijderd zijn.

De Functies en Voordelen van de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood

De Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood combineert een aantal formidabele functies en voordelen:

  • Een dunne vibrator met lekkere diepe trillingen die zorgen voor een optimaal genot.
  • Verwarmde stimulatie waarbij het speeltje even subtiel als lekker opwarmt.
  • Drie standen die stuk voor stuk een ander gevoel van genot creëren.
  • Een ergonomisch ontwerp dat makkelijk bereikt waar je maar wenst te komen.
  • Geschikt om solo te gebruiken maar ook om samen met je partner te spelen.
  • Gemaakt van duurzame en hypoallergene silicone dat prettig aanvoelt op je lichaam.
  • Gemakkelijk op te laden via usb.

Wat is de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood?

De Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood is een handig en revolutionair seksspeeltje dat zowel een dunne vibrator als een verwarmde stimulatie en vibratiefunctie heeft. Het is voorzien van dikke ultrasone besturingspanelen die een aangenaam zoemend geluid produceren.

De Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood is gemaakt van een duurzaam en hypoallergeen silicone dat gemakkelijk schoon te houden is. Het is uitgerust met een draagbeugel waarmee het makkelijk in je handpalm vastschroefd kan worden. Dankzij de handige batterijindicator krijg je bij elke laadbeurt meteen toegang tot een duurzame en krachtige trilling, waardoor het plezier kan beginnen.

Hoe te gebruiken

Om de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood te gebruiken, dien je de USB-kabel aan te sluiten op een USB-poort. Sluit vervolgens de USB-kabel aan op het besturingspaneel van het speeltje en steek de stekker in het stopcontact. Schakel het apparaat in met de switch aan de achterkant en druk vervolgens op de knop aan de voorkant om de verschillende standen te activeren.

U kunt de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood gebruiken om uzelf of uw partner te verwennen met massage, elementen van spanning en sensuele verwennerij. Met deze multifunctionele tool kunt u in een paar stappen verschillende vibratieservaringen creëren.

Voor wie is de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood geschikt?

De Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood is perfect geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar intieme verwennerij en een ponds opwinding. Of je solo bent of met een partner speelt, met de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood krijg je extra veel genot voor een onvergetelijke ervaring.

Het is een ergonomisch ontwerp dat zich makkelijk past aan de contouren van uw voorkeur voor intiem plezier. Je hele lichaam zal verlicht worden met lekkere diepe trillingen en verwarmde stimulatie die zal leiden tot heerlijke orgasmes.

Combineer met andere speeltjes

De Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood kan worden gecombineerd met andere seksspeeltjes zoals onze Ladykiller Rabbit-vibrator. De gratis inbegrepen vibratiestick is perfect om alleen of met je partner te gebruiken om spannende, lekkere en plechtige orgasmes te krijgen.

Als je op zoek bent naar meer genot, kun je altijd een kijkje nemen bij onze online winkel Ladykiller.nl voor een uitgebreid aanbod aan seksspeeltjes. We bieden de beste producten uit de branche waarmee je je leven in de slaapkamer spannender en leuker kan maken!

Hoe te reinigen

De Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood is gemakkelijk schoon te houden met warm water en zeep. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen omdat dit de materiaalkwaliteit kan schaden. Laat het apparaat eerst afkoelen voordat je het schoonmaakt.

Een ultiem genot met de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood in Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een intiem seksspeeltje dat een maximum aan genot biedt, dan is de Satisfyer Curvy Trinity 3 – Rood een hele goede optie voor jou. Probeer het en kom langs bij ons in de webshop Ladykiller.nl voor intieme verwennerij en plezier!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

4061504036526