San Andres – Bikini Set – een ideale combinatie van stijl en plezier
De San Andres – Bikini Set is een sexy set met uitstekende functionaliteit die perfect is voor het genieten van luxe seksspeeltjes en -toys. Deze sexy Bikini Set is een unieke hybride van mode en plezier in een oppepper voor een meer opwindende sekservaring.

Kenmerken
• Gemaakt van 100% fluweelzacht duurzaam katoen
• Prachtig afgewerkte naden
• Verfijnde stretchable passes
• Verstelbare banden en taille
• Hotpants met interne cup
• Geef dankzij de glinsterende fotoprint een blikvanger
• Uniek materiaal dat zich aanpast aan je lichaam

Wat is de San Andres – Bikini Set?

Wat is de San Andres – Bikini Set?

De San Andres – Bikini Set is een combinatie van elegantie, stijl en comfort. Deze prachtige Bikini Set is gemaakt van 100% fluweelzacht duurzaam katoen, heeft prachtig afgewerkte naden en verstelbare banden en taille voor de perfecte pasvorm. Het interne cup-ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en een drukverdeling, wat samen zorgt voor een verhoogd draagcomfort. De Bikini Set is verfraaid met een glinsterende fotoprint, wat er bij je geliefde supersexy en glamuur uitziet!

Hoe wordt de San Andres – Bikini Set gebruikt?

De San Andres – Bikini Set is ideaal om te dragen tijdens kinky plezier, om je partner gek van verlangen te maken in de slaapkamer. Deze Bikini Set is een onmisbaar onderdeel van lingerie en makkelijk te combineren met jouw favoriete seksspeeltjes en -toys. Je kunt zelfs de San Andres Bikini Set combineren met andere items uit de San Andres lijn, waaronder , kanten slips en meer.

Voor wie is de San Andres – Bikini Set bedoeld?

De San Andres – Bikini Set is ideaal voor iedereen die wil genieten van seks en plezier met stijl. De Bikini Set is verkrijgbaar in verschillende maten en daarnaast voor iedereen geschikt, dus of je nu een beginnende of een ervaren bent, de San Andres – Bikini Set is geschikt voor jou.

Hoe verbetert de San Andres – Bikini Set je seksleven?

De San Andres – Bikini Set biedt jou een schitterende combinatie van stijl en comfort, waardoor je een super en sexy erotische sfeer kunt creëren. Dankzij de aangename stretchable passes is de San Andres – Bikini Set ideaal voor trial and error met jouw seksspeeltjes, wat leidt tot een heerlijk avontuurlijk seksleven.

Met welke andere seksspeeltjes en -toys kun je de San Andres – Bikini Set gebruiken?

San Andres – Bikini Sets zijn gemakkelijk te combineren met verschillende seksspeeltjes en -toys voor een optimale ervaring, zoals , , butt plugs, 's en meer. Je kunt zelfs combineren met de San Andres – Bikini Set, zoals covers, koppelsets en meer.

Hoe kan je de San Andres – Bikini Set reinigen?

Het is erg belangrijk dat je de San Andres – Bikini Set regelmatig reinigt indien je deze gebruikt met speeltjes en toys. Ideale reinigingsmiddelen zijn milde zeep of een speciale seksspeeltjesreiniger om bacteriën te verwijderen.

Waarom zou je de San Andres – Bikini Set uitproberen?

De San Andres – Bikini Set is de perfecte combinatie van stijl, plezier en kinky kledingstukken die je naar een speels seksleven met je partner of alleen zal leiden. Wij raden je aan de San Andres – Bikini Set uit te proberen als je op zoek bent naar en seksspeeltjes en -toys, en je kunt deze bestellen bij onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

,

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

,

Barcode

657664178899, 657664178905, 657664178912, 657664178929, 657664178936, 657664178943