Als je op zoek bent naar sextoys die je seksleven op een grandioze manier kunnen verbeteren, maar ook een geraffineerde sexy toon zetten van het bergen van de avond, moet je meteen denken aan de Sam – Stockings. De Sam – Stockings geeft je net die unieke touch zodat je jezelf meester kunt maken in je seksleven. Samen zorgen ze voor een nieuwe dynamiek die je sekservaring naar een hoger niveau tilt en die je een enorme boost geeft. Hieronder lees je meer over de Sam – Stockings, waarom je ze moet gebruiken, voor wie de stockings bedoeld zijn, hoe ze je seksleven verbeteren en met welke andere speeltjes en toys je de Sam – Stockings kan gebruiken.

Wat zijn de Sam – Stockings?

Sam – Stockings zijn transparante, kant-look herenjarretels die gemaakt zijn van hoogwaardige katoen en die gebruikt worden om gevulde benen te laten stralen. De jarretelsheren zijn uitgerust met een comfortabele elastische rand die je heupen en dijen omarmt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren waardoor je kunt kiezen wat je het beste staat en je persoonlijkheid volgt. De Sam – Stockings zijn het perfecte modegecollage om je persoonlijke look af te maken.

Hoe gebruik je de Sam – Stockings?

De Sam – Stockings zijn ontworpen om over je katoenen herenondergoed te worden gedragen. Om ze aan te doen, moet je eerst je herenondergoed aantrekken en vervolgens de jarretelsheren op de gewenste positie plaatsen. Ook worden de benen gespreid of gekruist om een mooiere pasvorm en uitstraling te krijgen. De meeste mensen dragen dit heren kledingstuk met een tight fit onderbroek of slip, maar het kan ook met een ander soort kleding gecombineerd worden.

Voor wie is de Sam – Stockings?

De Sam – Stockings zijn bedoeld voor iedereen die een avondje plezier in zijn of haar seksleven wil brengen. Ze zijn ook geschikt voor mannen die krachtige, sexy looks zoeken die gezien mogen worden. Voor vrouwen die een sexy, opwindende voor hun partner zoeken, zijn de Sam – Stockings bedoeld om hun partner te verleiden en hun eigen seksuele ervaring te verbeteren.

Hoe kun je je seksleven verbeteren met de Sam – Stockings?

Met de Sam – Stockings kun je je seksleven naar een hoger level tillen. De Mason jarretelgordel geeft je net die extra uitstraling om jezelf meester te maken in je seksleven. Het leuke aan hen is dat ze te combineren zijn met andere sextoys en speeltjes. Je kunt ze ook gebruiken om de opwinding op te bouwen bij je partner voordat je het seksuele speelgoed aan de slag gaat. In combinatie met andere , geeft het dragen van de mason jarretelgordel je partner een solide stoot van vertrouwen, kracht en viriliteit die je volledig in je macht hebt.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de Sam – Stockings gebruiken?

De Sam – Stockings kunnen gecombineerd worden met een selectie aan sextoys voor mannen. Denk aan cockrings, om je erectie te versterken, en vibrerende -hulpmiddelen, die je seksleven nog spannender maken. Ook kunnen vibrerende of toegevoegd worden aan de mix om een extra dosis stimulatie toe te voegen. De Sam – Stockings kunnen ook gecombineerd worden met klassieke - zoals plakband, of om je seksleven nog spannender te maken.

Hoe reinig je de Sam – Stockings?

Reinig je Sam – Stockings altijd voor je het weer draagt. Allereerst is het belangrijk dat je het textiel met een zachte hand wassen en vervolgens grondig spoelen. Als je na het wassen de jarretelgordel wil drogen, hang het dan in een koele, schone ruimte om het maximale effect te krijgen. Het is belangrijk om het goed te laten drogen, zodat er geen algen of schimmels kunnen ontstaan. Vergeet niet dat kunststof of andere synthetische materialen nooit mag worden gedroogd in de droger, alleen aan de lucht laten drogen.

Probeer het uit en koop de Sam – Stockings vandaag nog op Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven te veranderen en avonturen, energie en plezier te creëren, is de Sam – Stockings een must-have in je seksspeeltje collectie. De Sam – Stockings biedt je een perfecte combinatie van sexy uitstraling, comfort en gemak en kan gecombineerd worden met een enorme selectie aan sextoys. Koop vandaag nog je eigen Sam – Stockings bij Ladykiller.nl en ontdek de kracht die deze sextoy heeft om je seksleven te verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

852531004381, 852531004398