Met Sadie – Finger beleef je en verken je de wereld tussen genot en pijn. Gemaakt om je seksleven te verheffen en je wildste fantasieën te vervullen, is de Sadie – Finger Vibrator dé perfecte toy die je naar ongekende referentiepunten brengt.

Eigenschappen van Sadie – Finger Vibrator:
– Ergonomisch ontwerp voor gerichte stimulatie.
– 10 verschillende vibraties instellen.
– Gemaakt van siliconen met een vleugje afwerking.
– Waterdicht voor gebruik onder de douche of in het bad.
– Oplaadbaar voor blijvende kracht.

Wat is de Sadie – Finger Vibrator?

De Sadie – Finger Vibrator is een kleine, krachtige vibrator die is gebouwd voor comfort en veelzijdige stimulatie. Het heeft een afgerond cilindervormig hoofd en siliconen schacht voor voldoende flexibiliteit bij de aanraking. De afmetingen zijn: 3.9″ x 1.2″ en het gewicht bedraagt ongeveer 65 gram.

Hoe gebruik je Sadie – Finger Vibrator?

De Sadie – Finger Vibrator is gemakkelijk te gebruiken, want het heeft slechts 2 knoppen: aan/uit en vibratie. Druk kort op de knop aan/uit om het apparaat in en uit te schakelen en druk op de knop vibratie om de meer dan 10 verschillende vibraties te schakelen. Je kunt de Sadie – Finger Vibrator gericht gebruiken of over je hele lichaam bewegen om genot te vinden.

Voor wie is de Sadie – Finger Vibrator bedoeld?

Sadie – Finger Vulcano is bedoeld voor mensen die meer verlangen dan alleen maar gevoelens van pijn en genot. Of je nu man of vrouw bent, je kunt van je seksleven genieten met deze krachtige vibrator die je fantasie verder kan laten gaan waar je nog nooit was geweest.

Hoe kan de Sadie – Finger Vibrator je seksleven verbeteren?

De Sadie – Finger Vibrator is multi-functionaliteit op zijn best. Het kan je seksleven verbeteren door het intensiveren van je seksuele spanning en voorbereiden op seksueel genot. De vibrator heeft verschillende snelheden en patronen, dus je kunt er verschillende avonturen mee beleven.

Waarmee je kunt gebruiken Sadie – Finger Vibrator in combinatie met andere sextoys?

De Sadie – Finger Vibrator is erg veelzijdig en komt het best tot zijn recht als het wordt gebruikt met andere sextoys, producten en gadgets. Of je nu een partner of een solospel wilt spelen, de Sadie – Finger Vibrator kan de belevenis verbeteren door middel van gerichte stimulatie.

Hoe moet de Sadie – Finger Vibrator gereinigd worden?

De Sadie – Finger Vibrator is volledig waterdicht en moet na elk gebruik zorgvuldig worden gereinigd. Maak de vibrator schoon met warm water en antibacteriële zeep en veeg hem af met een schone, zachte doek. Laat de vibrator drogen voordat je er een condoom of glijmiddel op aanbrengt.

Probeer de Sadie – Finger Vibrator en koop bij Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een kleine, krachtige vibrator die je seksleven verheft? Bij Ladykiller.nl vind je de Sadie – Finger Vibrator. Deze ergonomisch ontworpen vibrator is gemakkelijk te bedienen en heeft een veelzijdig design waarmee je meer genot kunt vinden. Probeer de Sadie – Finger Vibrator en ontdek de wereld van genot en spannende ervaringen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311473035