De Rrrolling Explosion – Klassieke is een veelzijdige, krachtige zoemmachine die je seksleven met gemak naar een hoger niveau tilt. Met zijn klassieke ontwerp, maar toch moderne technologie is de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator een uniek stuk speeltjes dat zowel het begin als het hoogtepunt van een avontuurlijke sekssessie kan zijn. De vibrator verzekert je een explosieve sensuele ervaring die je gegarandeerd zal verrassen en omver blazen.

Kenmerken:
– Gemaakt van duurzame materialen met een zijdezacht oppervlak.
– 12 verschillende vibratie-instellingen, variërend van zacht tikken tot razendsnelle trillingen.
– Oplaadbaar door middel van USB-kabel.
– Snellede gebruiksaanwijzing.

Wat is de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator?

De Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator is een verleidingsgenot dat specifiek is ontworpen om je meest intieme momenten een stuk intenser te maken. Zoals de naam al doet vermoeden kan de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator je zintuigen doen rollen door middel van zijn unieke bewegingspatroon. Met slechts één druk op de knop kan deze klassieke vibrator plaatsnemen in de klasse van zoemmachines van wereldklasse.

Hoe gebruik je de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator?

Gebruik de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator als prelude of om je sekssessie nog meer op te stoken. Breng de vibrator overal waar je lichaam gevoelig is en geniet van de extraordinaire kracht van de 12 verschillende vibratiestanden. Op de meest intieme spots kun je de trillingen nu heviger voelen doordat de gelijkmatig worden verdeeld. Zodra de vibrator opgeladen is kan het avontuur beginnen!

Voor wie is de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator?

De Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator is geschikt voor zowel ervaren als beginnende sextoy gebruikers. De vibrator kan zowel alleen als met je partner worden gebruikt en staat jong en oud toe om zich heen te exploderen in een waar sensuele genot centraal staat.

Hoe verbetert de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator je seksleven?

De Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator is een krachtige zoemmachine die je seksleven naar een andere dimensie tilt. Met zijn krachtige steelslagen, zijn klassieke vormgeving en zijn modern gebruiksgemak, verleent de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator je een ongekende intensiteit als het gaat om liefdesgenot.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator gebruiken?

De Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator kan worden gecombineerd met andere speeltjes en -toys, zoals -speeltjes, , , , etc. Experimenteer met de verschillende opties en kombinatie om je seksleven naar een hoger niveau te brengen.

Hoe moet je de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator correct reinigen?

Na gebruik moet de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator meteen worden schoongemaakt met een toy cleaner of een milde antibacteriële zeep en warm water om te voorkomen dat het speeltje wordt besmet. Na de reiniging kan de vibrator worden afgedroogd met een zacht doekje en bewaard worden op een droge en schone plek.

Voorgesteld: Probeer de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator in of seksshop Ladykiller.nl

Heb je je verliefd op de Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator? Dan raden wij je aan om hem te kopen vanwege zijn unieke stijl, zijn krachtige trillingen en zijn eenvoud. De Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator is uitsluitend verkrijgbaar in onze online seksshop Ladykiller.nl Stel aan ons de vragen die je nog hebt, kom in onze chatbox of neem een kijkje in onze andere afdelingen om al jouw wensen te vervullen. Koop vandaag nog jouw Rrrolling Explosion – Klassieke Vibrator bij Ladykiller.nl en omarm de explosieve sensuele ervaring die de vibrator je zal geven!

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

4061504043975, 4061504043982, 4061504044019