Lijkt je het seksleven met een butt plug te willen verrijken? Wil je het spannender, intenser en leuker maken? De Round Gem Butt Plug – Medium kan je helpen om dezelfde sekservaring, maar dan beter, te krijgen.

Eigenschappen Round Gem Butt Plug – Medium:

• Gemaakt van topkwaliteit silicoon.
• Effectief in het geven van anale stimulatie.
• Zacht en comfortabel om te dragen.
• Medium maat met een grootte om comfortabel doe don te eindigen.
• Waterbestendig – gemakkelijk te reinigen.
• Heeft een rode steen aan de bovenkant.

Wat is de Round Gem Butt Plug – Medium?

Round Gem Butt Plug – Medium is een speelgoed dat is ontworpen om anale stimulatie te geven. Het is gemaakt van baanbrekend silicoon, wat een materiaal van topkwaliteit is en de optimale beleving betekent. De Plug is comfortabel om te dragen, met een middelgrote maat voor intens plezier. Ook heeft het ontwerp aan de bovenkant een rode steen die goed staat en de aandacht opeist.

Hoe gebruik je de Round Gem Butt Plug – Medium?

De Round Gem Butt Plug – Medium is gemakkelijk te gebruiken bij seks en om je ervaringen spannender te maken. Bij het gebruiken van anale speeltjes dien je voorzichtig te zijn, bedachtzaam te zijn en voorbereid te zijn. Begin met veel glijmiddel – water- of silicone- based – op de oppervlakte van de plug, en ook op het gedeelte waar je anale opening is. Dit maakt het invoeren comfortabeler. Wacht tot je lichaam aanvoelt voor meer diepgang – net zo breed als je vinger – en vertrouw erbij dat je anale spieren je voelen om de plug verder op te nemen.

Voor wie is de Round Gem Butt Plug – Medium?

De Round Gem Butt Plug – Medium is goed voor alle seksuele geaardheden en oriëntaties. Of je nu alleen bent, een stel bent of in een polyamoureuze relatie bent, deze butt plug voegt toe aan je repertoire.

Hoe verbetert de Round Gem Butt Plug – Medium je seksleven?

De Round Gem Butt Plug – Medium is ontworpen om het seksleven meer plezier te geven. Een van de vele redenen waarom mannen en vrouwen een butt plug kopen, is om hun partner meer te surveilleren. Bij vrouwen, deze helpt de bekkenbodem te versterken en je te helpen om langer genot te ervaren als je gaat voor climax. Bij mannen, het vermindert de gevoeligheid van de penis waardoor seks langer aanhoudt.

Gebruik van andere speeltjes met de Round Gem Butt Plug – Medium

kunnen ook worden gebruikt met andere speeltjes om bijvoorbeeld te simuleren en resulteren in meer plezier en variatie. Probeer het of ervaar anale en vaginale stimulatie tegelijk en voeg de Round Gem Butt Plug – Medium toe aan je collectie om het spel te variëren. Ook kun je de ring gebruiken met clitorale , wat een zalig gevoel geeft.

Hoe reinig je de Round Gem Butt Plug – Medium?

De Round Gem Butt Plug – Medium is 100% waterbestendig wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt reinigen. Gebruik ook een op water gebaseerde sextoy cleaner om ze grondig te reinigen na gebruik. Ook wordt aangeraden om met wat lauw water te spoelen, zodat er geen resten van glijmiddel of andere vullingen overblijven.

Probeer de Round Gem Butt Plug – Medium bij Ladykiller.nl

Als je klaar bent om je seksleven op te fleuren met de Round Gem Butt Plug – Medium, dan is de beste ervaring om hem bij Ladykiller.nl uit te proberen! Hun seksshop biedt een uitgebreid assortiment aan vibrators, , anale speeltjes, producten en nog veel meer om je ervaring spannender te maken. Ladykiller.nl is de ultieme bron voor de beste seksspeeltjes online, goede prijzen, topkwaliteit producten, geen verzendkosten en een discrete verpakking.

Wees niet bang om de grenzen van je seksleven te verleggen met de Round Gem Butt Plug – Medium bij Ladykiller.nl. Het zal je seksleven een enorme upgrade geven, waardoor je meer seksuele verrukking krijgt en meer variatie ervaart. Wees erbij en sluit je aan bij andere plezierzoekers die deze al beschikbaar hebben in hun seksspeeltjescollectie.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

8714273493200, 8714273533609, 8714273533630, 8714273533692