Round Gem Butt Plug – Large is een effectief en uniek seksspeeltje dat je seksleven een boost kan geven. Dit scherp geprijsde seksspeeltje is ontworpen om anale stimulatie van topniveau te geven. Deze plug heeft een comfortabele vorm met een perfecte pasvorm, waardoor veel genot gegarandeerd is.

Hieronder vind je meer over de eigenschappen van de Round Gem Butt Plug – Large:

• Uniek vormgegeven
• Brede cirkelvormige basis
• Versier met strakkegerande stenen
• Medium sized – energieke stimulatie
• Gemaakt van veilig en duurzaam materiaal
• Handig te reinigen

Wat is de Round Gem Butt Plug – Large?

De Round Gem Butt Plug – Large is een high-end seksspeeltje dat ontworpen is om intense anale stimulatie te geven. Het heeft een eenvoudige cirkelvormige basis voorzien van strak geslepen glinsterende stenen. Met een medium-sized formaat vergeleken met andere is het ideale voor het optimaliseren van je orgastisch genot.

Hoe kan je Round Gem Butt Plug – Large gebruiken?

De Round Gem Butt Plug – Large kan eenvoudig en comfortabel geïnstalleerd worden; dankzij het eenvoudig te gebruiken ontwerp, is het perfect voor zowel anale beginners als professionals. Het heeft een perfecte pasvorm die, als je het speakersysteem correct plaatst, gegarandeerd is voor een effectieve anale stimulatie.

Voor wie is de Round Gem Butt Plug – Large bedoeld?

De Round Gem Butt Plug – Large is bedoeld voor alle seksueel wat ervarener wordende liefhebbers en iedereen die op zoek is naar een nieuw seksspeeltje die anale stimulatie geeft aan hun seksleven. Dit uitstekend vormgegeven speeltje is in vergelijking met andere seksspeeltjes aanzienlijk goedkoper.

Hoe kan Round Gem Butt Plug – Large je seksleven verbeteren?

De Round Gem Butt Plug – Large verbetert je seksleven door het te voorzien van een intense anale stimulatie. Door het vormgegeven en duidelijk gemarkeerde ontwerp, krijg je een eenvoudig en toch effectief gevoel dat aanvaardbaar is voor anale beginners op zoek naar unieke seksuele ervaringen.

Welke andere seksspeeltjes/toys kunnen samen met Round Gem Butt Plug – Large gebruikt worden?

De Round Gem Butt Plug – Large is zowel een effectief alleenstaand seksspeeltje als een prachtige additionele prop om de ervaring te vergen. Je kan het samen met een liefdeskussen gebruiken om anale stimulatie te verhogen of samen met beide naar een andere dimensie te gaan.

Hoe reinig ik de Round Gem Butt Plug – Large?

De Round Gem Butt Plug – Large is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor het makkelijk gereinigd kan worden met lauw water en een PH neutraal, seksspeeltjes reinigingsmiddel. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Sproei het speeltje na gebruik goed af onder de kraan met lauw water, citroen of warm water.

Probeer de Round Gem Butt Plug – Large en koop hem bij LadyKiller.nl

Ben jij op zoek naar een effectief seksspeeltje waarmee je je seksleven een boost kan geven? Dan is de Round Gem Butt Plug – Large de perfecte keuze voor jou. De unieke vorm en medium sized formaat is ideaal voor anale stimulatie van topniveau. Geniet van het orgastische plezier dat de Round Gem Butt Plug – Large biedt en koop hem zo snel mogelijk in onze seksshop LadyKiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

8714273492852, 8714273493279, 8714273533616, 8714273533647