Ronde Paddle van Ladykiller.nl: een funky additionele speeltje voor dè ultieme bedplezier

Kun je geen genoeg krijgen van het toevoegen van nog meer speeltjes voor in bed? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou: de Ronde Paddle uit de beroemde Ladykiller.nl winkel! Met deze Ronde Paddle kun je uren kinky spelletjes spelen om jouw bedplezier naar een nog grotere hoogte te brengen. Uitgerust met uiteenlopende features leveren we met de Ronde Paddle een topper die je bedplezier gegarandeerd naar een hoger niveau tilt!

Geweldige eigenschappen van de Ronde Paddle

De Ronde Paddle uit de Ladykiller.nl winkel komt met vele eigenschappen die je bedplezier garanderen:

  • De Ronde Paddle heeft een spannend, rond design voor nog meer bedfun
  • Razendsnelle levertijd, dus je kunt vandaag nog genieten van ons product!
  • Gemaakt van een duurzame, vochtbestendige materialen
  • Geschikt voor iedere binding
  • Verhoogt je bedplezier fors met zijn veelzijdige functies
  • Leverbaar in een groot scala aan kleuren en designs
  • Gemaakt van lichtgewicht, hygiënisch materiaal
  • Uitgerust met een aantal fijne stuurfuncties

Wat is de Ronde Paddle en wat doe je ermee?

De Ronde Paddle uit Ladykiller.nl is een funky speeltje om mee te binden waar je big time bedplezier mee gaat maken. Met deze topper aan je collectie kun je je spelletjes nog spectaculairder maken, maar ook kapperstijlen aanbrengen. De Ronde Paddle is dus een multifunctionface block waarmee je fantastisch genot beleeft.

De Ronde Paddle is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyurethaan en polyester mix waardoor deze sterk is, licht in gewicht en vochtbestendig. Bovendien is het materiaal hygiënisch, dus gerust voor elk binding. De Paddle is klaar om gebruikt te worden en werkt op batterijen, waardoor deze een prima apparaat is voor zelfbevrediging, SM of .

De Paddle heeft twee kanten die je functioneel kunt gebruiken. Aan de ene kant heb je een vlakke zijde met een stevigheid om spelletjes te spelen, en aan de andere kant heb je een vlakke kant voor het aanbrengen van kapsels of technieken. De stuurfuncties laten je toe om draaiingen, massagepatronen, trillingen, vibrerende technieken en andere stuurfuncties te activeren.

Voor wie is de Ronde Paddle geschikt en hoe kan het onze klanten helpen?

De Ronde Paddle uit de Ladykiller.nl is geschikt voor iedereen die toe is aan meer bedplezier. De Ronde Paddle zal jouw spel van de liefde naar het volgende niveau tillen. Niet alleen kun je extra speeltjes combineren met de Ronde Paddle voor extra diepgang, maar je kunt ook technieken combineren om zo je spelletjes op nieuwe, spannende manieren en richtingen te spelen.

Bovendien hebben we nog vele ander speeltjes in onze shop waarmee je leven in de slaapkamer spannender kan maken. Bestel bijvoorbeeld ook een cockring voor een nog beter orgasme of een penis verlenger. Ga ook met onze , trillende ballen, straps voor bindings ites, toys voor de en andere spannende speeltjes aan de slag. Met deze fantastische toppers uit de Ladykiller.nl winkel uitgerust, ga je gegarandeerd genot hebben in jouw bed.

Ronde Paddle reinigen & kopen bij Ladykiller.nl

Om ervoor te zorgen dat je Ronde Paddle altijd klaar staat voor gebruik, is het belangrijk om je speeltje te reinigen. Om de speeltjes uit onze winkel schoon te maken, kun je gebruik maken van een milde zeep en lauwgewarm water. Gebruik een zachte, vochtige doek en maak de speeltjes goed droog na het wassen. Wrijf de speeltjes altijl droog met een zachte, vochtige doek en plaats uiteindelijk weer terug in de productverpakking.

En weet je wat? Alle speeltjes aangekocht in onze winkel Ladykiller.nl kunnen gebruikt worden zonder onderbrekingen of visitekaartjes. Dus waarom probeer je de Ronde Paddle niet eens uit? Geniet van de extra bedplezier die dit funky item je bezorgd en combineer deze topper met andere speeltjes uit onze shop. Bestel nu en krijg morgen in huis zodat je vanavond al kunt genieten van de extra plezier die de Ronde Paddle te bieden heeft.

Klaar voor wat extra plezier in je bed? Check nu onze shop bij Ladykiller.nl en bestel direct de Ronde Paddle. Met deze extra speeltje heb je gegarandeerd een spannende tijd.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522641675