De ROIDS by Oxballs – Black is een uniek seksspeeltje met een slanke vorm en krachtige massagekraag dat seksuele plezier voor iedereen die van een beetje wilde actie houdt kan bieden. Zoals de naam al doet vermoeden, is de ROIDS by Oxballs – Black van Oxballs, een van de beste merken op het gebied van seksspeeltjes. Het is gemaakt van een combinatie van ultra-gladde soft-touch siliconen en premium body-safe TPE, waardoor het een van de meest comfortabel krijgt om mee te spelen. Hier zijn enkele eigenschappen van de ROIDS by Oxballs – Black:

• Slanke, maar krachtige massagekraag
• Gemaakt van ultra-gladde, body-safe siliconen en premimum TPE
• 7 verschillende vibratie en patroonmodi
• Extra verfijnde motor met krachtig vermogen
• Traploos verstelbaar volume
• Waterproof voor gemakkelijk reinigen

De ROIDS by Oxballs – Black is bedoeld voor iedereen die fan is van een wilde seksuele avontuur. Het is uniek ontworpen om mannen en vrouwen het ultieme seksuele plezier te geven. Het heeft een slanke, maar krachtige massagekop die het gevoelige gebied stimulatie heeft om direct resultaat te behalen. De vibratiestanden kunnen traploos worden ingesteld voor een ultieme seksuele bevrediging.

Hoe wordt de ROIDS by Oxballs – Black gebruikt?

De ROIDS by Oxballs – Black kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het heeft 7 verschillende vibratie- en patroonstanden waardoor het veelzijdiger en uitdagender is. Het is ook perfect voor uitgebreide en intieme stimulatie als je het wilt gebruiken als een vibrerende penisring – een grote hulp tijdens de handmatige knijp- en doorzettings-oefeningen. Door het traploos verstelbare volume kunt u het volume aanpassen aan de situatie en de persoonlijke voorkeur.

Voor wie is de ROIDS by Oxballs – Black bedoeld?

De ROIDS by Oxballs – Black is met name geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar extravagante seksspeeltjes met meer sensuele mogelijkheden. De ROIDS by Oxballs – Black is ideaal voor spannende seksspelletjes en kan verder helpen om je seksleven naar een hoger niveau te tillen met het gebruik van technologie.

Hoe verbetert ROIDS by Oxballs – Black je seksleven?

Met ROIDS by Oxballs – Black kun je veel indrukwekkende seksuele resultaten behalen. De massagekop is zo flexibel dat je een betere grip kunt krijgen tijdens het spelen en vervolgens meer stimulatie kunt geven. De ROIDS by Oxballs – Black is oneindig aanpasbaar met zijn verschillende vibratie- en patroonmodi. Dit betekent dat iedereen het gewenste resultaat kan krijgen als het gaat om orgasmes die intenser, langer en krachtiger worden.

Hoe combineer je ROIDS by Oxballs – Black met andere seksspeeltjes en toys?

ROIDS by Oxballs – Black is een uiting van lichaamstaal die iemand een stap verder kan brengen in de erotische sfeer. Het is een perfecte match met andere seksspeeltjes, zoals massage-olie, glijmiddel, anaalpluggen en . Al deze producten kunnen worden gecombineerd met de ROIDS by Oxballs – Black voor het maximale seksuele plezier, of voor een intiem seksspel met je partner.

Hoe reinig je de ROIDS by Oxballs – Black?

Net zoals alle seksspeeltjes moet de ROIDS by Oxballs – Black worden gereinigd voor en na gebruik. Reinig het eerst met warm water en zeep en spoel het vervolgens af met schoon water. Laat de ROIDS by Oxballs – Black vervolgens lucht drogen. Gebruik geen chemicaliën om het seksspeeltje schoon te maken.

Waar kun je ROIDS by Oxballs – Black kopen?

U kunt ROIDS by Oxballs – Black eenvoudig kopen in onze webshop. We hebben een breed assortiment seksspeeltjes, toys en andere accessories, dus je kunt er zeker van zijn dat je bij ons de perfecte ROIDS by Oxballs – Black krijgt. Onze ROIDS by Oxballs – Black is gemaakt van de beste materialen, zodat je verzekerd bent van een veilig en comfortabel materiaal.

Concluderend biedt de ROIDS by Oxballs – Black een ultra-gladde, body-safe siliconen en premium TPE en een krachtige massagekop waarin 7 verschillende vibratie- en patroonstanden kunnen worden ingesteld. Door het traploos verstelbare volume kun je genieten van intieme stimulatie en het ultieme seksuele plezier. Al deze eigenschappen helpen om je seksleven naar een hoger niveau te tillen terwijl je tegelijkertijd weelderige momenten van seksuele vrijheid beleeft. Koop vandaag de ROIDS by Oxballs – Black bij onze webshop en ervaar het ultieme niveau van seksuele bevrediging.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210894