Deze Roca – Elegante Kanten BH-Set is elegant en betoverend

De Roca – Elegante Kanten BH-Set garandeert betoverende sensaties in de slaapkamer. Deze elegante set bestaat uit een verleidelijke BH en een charmante string. De BH wordt gekenmerkt door een vrouwelijk design met comfortabele voeringen, waardoor deze bij elke beweging optimaal meegeeft. De string heeft kanten biesjes die verleidelijk weerkaatsen in de lichtinval. Kortom, deze set is een ware eye-catcher en kan met onze andere sensuele speeltjes worden gecombineerd om je nachten spannender te maken.

Kenmerken Roca – Elegante Kanten BH-Set

• Verleidelijke BH en charmante string
• Elegant en vrouwelijk design
• Comfortabele voeringen voor perfecte pasvorm
• Mooie kanten biesjes

Wat is de Roca – Elegante Kanten BH-Set?

De Roca – Elegante Kanten BH-Set is een elegante en verleidelijke set die bestaat uit een BH en een string. De BH heeft comfortabele voeringen en een vrouwelijk design, waardoor deze bij elke beweging optimaal meegeeft. De BH heeft een behaaglijk balesluiting en is daarom in elke maat te verstellen. De string heeft kanten biesjes die verleidelijk weerkaatsen in de lichtinval. Doordat beide items afzonderlijk van elkaar te dragen zijn, zou je deze kunnen combineren met andere lingerie items uit ons assortiment.

Hoe gebruik je de Roca – Elegante Kanten BH-Set?

De Roca – Elegante Kanten BH-Set is speciaal ontworpen voor maximaal sensueel genot. De BH heeft een behaaglijk balesluiting met verstelbare bandjes voor meer comfort. De string is makkelijk aan- en uit te doen en voelt zacht aan op de huid. Omdat beide items afzonderlijk van elkaar te dragen zijn, kan je ze combineren met lingerie uit ons assortiment.

Voor wie is de Roca – Elegante Kanten BH-Set geschikt?

De Roca – Elegante Kanten BH-Set is perfect voor koppels die graag wat extra sensuele avonturen in de slaapkamer beleven. De verleidelijke items zullen je gegarandeerd helpen om je fantasieën waar te maken. En omdat de items afzonderlijk van elkaar te dragen zijn, kunnen koppels samen de nacht in stijl doorbrengen.

De Roca – Elegante Kanten BH-Set verbetert jouw leven

De Roca – Elegante Kanten BH-Set is ontworpen om jouw nachtelijke seksuele avonturen wat glamoureuzer te maken. De verrassende stoffen en kanten biesjes geven je een meer verfijnde uitstraling en je fantasieën springen tot leven. Daarnaast kun je de Roca – Elegante Kanten BH-Set combineren met andere lingerie uit ons assortiment, zodat je je liefdesleven een extra dimensie kunt geven.

Hoe reinig je de Roca – Elegante Kanten BH-Set?

De Roca – Elegante Kanten BH-Set is gemakkelijk te reinigen met behulp van lauwwarm water en vloeibaar wasmiddel. Laat het wasmiddel even intrekken en was vervolgens de items handmatig en in kleine bewegingen. Spoel ze vervolgens af en pressen vervolgens het water eruit met een zachte handdoek. Hang de items daarna uit om het proces af te ronden.

Word verleidelijk met de Roca – Elegante Kanten BH-Set van Ladykiller.nl

Stap buiten je comfortzone en beleef de adembenemende avonturen die je in gedachten had met de Roca – Elegante Kanten BH-Set. De set vestigt de aandacht op jouw lichaam karakteristieke accents en zal je liefdesleven meteen spicy maken. Bovendien verkopen we ook een prominente selectie aan sensuele speeltjes van andere categorieën, zoals sekspoppen, vibratoren en , waarmee jij je liefdesleven spannender kunt maken. Probeer onze Roca – Elegante Kanten BH-Set en kom naar onze winkel Ladykiller.nl om nog meer avontuur te ontdekken.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

5904986990346, 5904986990353, 5904986990360