Ride Me – Mond Gag: de perfecte verfrissing voor jouw spel!

Hallo kama sutragangers! Ladykiller.nl here! Als je op zoek bent naar een speeltje waarmee je je spel compleet kunt maken, dan hebben we de perfecte oplossing voor je: de Ride Me – Gag. Deze mondgag uit de collectie Ride Me zal jouw spelverbeelding naar het volgende niveau tillen. Hiernaast heeft deze mondgag meerdere voordelen die door iedereen van jong tot oud gewaardeerd zullen worden.

3 Voordelen van de Ride Me – Mond Gag:

Geschikt voor iedereen

De mondgag is perfect voor zowel beginners als ervaren liefhebbers. Hij is voorzien van een verstelbare voering aan de achterzijde, waardoor je hem kunt verstellen alles wat je wenst. Zo kom je telkens weer wat dichter bij een succesvol spel.

Verhoogt niveau van intimiteit

De Ride Me – Mond Gag heeft een tijdloos elegant ontwerp dat er niet alleen uitziet maar ook voelt als een nachtmerrie uit een sprookje. Door ervoor te kiezen om met een mondgag te spelen, zal je liefdesleven worden opgeschud en zal de intimiteit tussen jou en je partner worden verhoogd.

Stil en subtiel

De mondgag is stil en subtiel. De achterkant is verstelbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen naar je persoonlijke voorkeur. Bovendien is de mondgag ook comfortabel om te dragen. Je kunt de mondgag gebruiken om je stimulatie te verhogen tijdens het spelen.

Eigenschappen van de Ride Me – Mond Gag

  • Verstelbaar.
  • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen.
  • Stil en subtiel.
  • Verhoogt het niveau van intimiteit.
  • Verstelbare voering aan de achterzijde.

Wat is de Ride Me – Mond Gag?

De Ride Me – Mond Gag is een mondgag uit de collectie Ride Me die het perfecte speeltje is voor wie een seksleven wat sappiger wil maken. Deze unieke mondgag is stevig en subtiel, waardoor hij niet te opvallend is, maar wel net sterk genoeg om een nieuw niveau van intimiteit en binding tussen jou en je partner te bereiken. De mondgag is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel en soepel aanvoelen.

Hoe gebruik je de Ride Me – Mond Gag?

De Ride Me – Mond Gag is makkelijk te gebruiken. Nadat je de stevigheid hebt aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur, plaats je gewoon de mondgag in je mond en geniet je van de extra stimulatie die hij biedt. Door zijn verstelbaarheid en comfort is de mondgag ideaal om overal te gebruiken.

Voor wie is de Ride Me – Mond Gag geschikt?

De Ride Me – Mond Gag is geschikt voor iedereen. De verstelbare achterzijde maakt het comfortabel en veilig, waardoor hij perfect is voor liefhebbers van alle ervaringsniveaus. Of je nu een beginner bent, of al veel ervaring hebt met speeltjes, de Ride Me – Mond Gag is de perfecte partner!

Hoe verhoogt de Ride Me – Mond Gag het leven van onze klanten?

De Ride Me – Mond Gag verhoogt het leven van onze klanten door hun spelervaring naar het volgende niveau te tillen. Of je nu een liefhebber bent van , roleplay, of gewoon iets nieuws wilt uitproberen, de Ride Me – Mond Gag zal je je fantasie laten exploderen. Ook kan de Ride Me – Mond Gag worden gecombineerd met andere speeltjes, zoals -ready, harnasplay of andere kinky items om een nog interessanter spel te creëren.

Hoe reinig je de mondgag?

Reinig je de Ride Me – Mond Gag na elk gebruik met water en milde zeep. Als je de mondgag wilt reinigen, doe het dan met de hand of gebruik een seksspeeltje-reiniger. Zorg ervoor dat je de mondgag niet met andere speeltjes reinigt om mogelijk infectie te voorkomen.

Verken ál onze speeltjes in Ladykiller.nl!

Als je de Ride Me – Mond Gag wilt proberen, kom dan vandaag nog naar onze winkel Ladykiller.nl. We hebben een grote collectie aan speeltjes waarmee je je leven spannend kunt maken. Probeer bijvoorbeeld onze , cockrings, , strapons of . We hebben van alles voor iedereen.

Dus als je je liefdesleven wat meer uitdaging wilt geven, dan is de Ride Me – Mond Gag echt iets voor jou. Probeer het vandaag nog en je zult nooit meer terugkijken! Koop de Ride me – Mond Gag hier bij Ladykiller online en maak je spel compleet. Je zult geen spijt krijgen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518003911