De Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White is het perfecte speeltje voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en stevige met een warme en subtiele ribbelstructuur. De Ribbed Vibe heeft een lengte van 7 inch (18 cm), waardoor het eenvoudig in te voegen en makkelijk vast te houden is. De ribben aan de buitenkant bieden een intense stimulatie bij het penetreren. Het oppervlak is zeer glad, waardoor de Ribbed Vibe gemakkelijk in te voegen en een aangenaam gevoel geeft. De vibrationen zijn perfect voor verfijnde sensuele plagerijen, variërend van de meest licht fluttertot diep en als een donderend applaus.

Bovenstaande eigenschappen op een rijtje:
– Stijlvol, stevig vibrerend speelgoed
– Warm en subtiele ribbelstructuur
– 7 inch (18 cm) lang
– Smooth touch oppervlak
– Uitgebreide vibraties: van het meest licht fluttertot diep en als een donderend applaus.

Wat is de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White?

De Ribbed Vibe is een vibrerend speelgoed uitgevoerd in een stijlvol en stevig design. De vibrerende functie heeft een zeer breed spectra aan intensiteiten om je fantasie te laten uitkomen.Het heeft een lengte van 7 inch (18 cm) zodat het gemakkelijk in te voegen en makkelijk vast te houden is. De ribbelstructuur aan de buitenkant biedt extra stimulatie en het smooth touch oppervlak geeft een aangenaam gevoel.

Hoe kan ik de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White gebruiken?

De Ribbed Vibe is gemaakt om te gebruiken in vaginale, anale en clitorale stimulatie. Begin met het aanbrengen van lichtjes druk tijdens het voelen naar waar jouw lichaam meer stimulatie nodig heeft. Als je gevoelige plekjes ontdekt hebt, blijf dan hier en geniet van de sensuele trillingen. Verander de intensiteit en snelheid van de vibraties naar wens, probeer verschillende patronen en ontdek wat jou het best bevalt.

Voor wie is de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White bedoeld?

De Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een stevig en stijlvol vibrerend speeltje. Dankzij de breed aanbod aan variërende vibraties en de subtiele en warme ribbelstructuur aan de buitenkant, is deze vibe geschikt voor beginnende én ervaren gebruikers. De Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White levert een intens genot voor vaginale, anale en clitorale stimulatie, tantrisch of responsief seksspeeltje.

Hoe verbetert de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White mijn seksleven?

De Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White is perfect om je seksleven een extra boost te geven. De intense vibraties en het warme ribbeloppervlak zorgen ervoor dat met deze vibrerende toy een compleet andere wereld van zintuiglijke plaagplezier kan worden gecreëerd.Variëer met intensiteiten om jouw perfecte sekservaring te vinden. Experimenteer met of ga gewoon wanneer je maar te vrij bent en voeg de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White toe om extra plezier te beleven.

Wat zijn andere sextoy speeltjes en toys die ik met de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White kan gebruiken?

De Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White is de perfecte aanvulling voor al je sextoy speeltjes en toys. Van en Doms tot penisringen, en butt plugs, je kunt er zeker van zijn dat al je sextoy plezier wordt verhoogd als je de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White bij je speeltjes gebruikt.

Hoe reinig ik de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White?

Voor hygiëne en seksuele gezondheid raden we aan om de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White na elk gebruik te reinigen. Maak de vibe met lauw water en mild, fijnseep. Wil je de vibe tot het maximale reinigen, gebruik dan een sextoy cleaner die effectief is in het verwijderen van bacteriën en resistent tegen water.

Waarom zou u de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White willen proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Met de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White zal je seksleven en sextoy speeltjes een enorme boost krijgen. Heb je echt eens iets anders nodig? Probeer dan de Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White en je zal nooit spijt krijgen van deze vibrerende toy. Bij Ladykiller.nl vind je een uitgebreid aanbod van ribbelvibrators die je kunt gebruiken in vaginale, anale en clitorale stimulatie. Koop jouw eigen Ribbed Vibe – 7″ / 18 cm – White bij Ladykiller.nl en ervaar het ultieme sekspeeltje.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421006501