Rond en rond en rond…. de Ribbed Donut – Translucent is een zeer wulpse XXL sextoy dat ervoor zorgt dat jij de ultieme verwennerij zal ervaren. Dit product is geschikt voor elke liefhebber van verwennen zonder dat je een uurlang moet wachten om alles voorbereid te hebben.

Eigenschappen Ribbed Donut – Translucent:
– Geniet van de vele golven en ribbels met deze 31 cm lange sextoy
– Voeg wat extra spanning toe aan je seksuele avonturen met deze afneembare plug, gemaakt van hoogwaardig ABS materiaal
– Maak het spel nog spannender door toe te voegen wat glijmiddel (waterbasis)
– Dankzij de transparante kleur kun je de ribbels en golven perfect bewonderen die de Ribbed Donut – Translucent te bieden heeft
– Rondom afgewerkt met een metalen kop, waardoor jij strak de juiste mate van spanning ervaart

Wat is de Ribbed Donut – Translucent?

De Ribbed Donut – Translucent is een XXL sextoy waarmee jij rondom verwend wordt. Door middel van de vele ribbels en golven voel je bij elke beweging een ongekende climax. De Ribbed Donut – Translucent is gemaakt van hoogwaardig ABS materiaal dat de perfecte combinatie biedt van comfort en geweldige gevoelens.

Hoe gebruik je de Ribbed Donut – Translucent?

Deze afneembare plug maakt het super gemakkelijk om grondig te experimenteren en te spelen. Voeg wat glijmiddel (waterbasis) toe en beweeg met verschillende passen richting je gevoelige plekjes. Je ervaart verschillende nieuwe sensaties die helemaal nieuw zijn.

Voor wie is de Ribbed Donut – Translucent?

De Ribbed Donut – Translucent is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een sextoy die creativiteit en spanning combineert. Dankzij de transparante kleur bewonder je de vele golven en ribbels met beelden die fantasieën prikkelen.

Hoe kan de Ribbed Donut – Translucent je seksleven verbeteren?

Het maakt niet uit of je voor de zoekt naar een sextoy, of al een expert bent die op zoek is naar iets nieuws. De Ribbed Donut – Translucent voeg, dankzij de vele golven en ribbels, een hele nieuwe ervaring toe aan je seksleven. Experimenteer met deze sextoy en zie welke verrassingen bij jouw lichaam horen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Ribbed Donut – Translucent gebruiken?

De Ribbed Donut – Translucent wordt vaak gecombineerd met andere sextoys zoals , of zelfs kleine speeltjes zoals clitvibrators. Hiermee creëer je nieuwe sensaties die je seksleven nog spannender maken en de verwachtingen voor elk moment vergroten.

Hoe moet je de Ribbed Donut – Translucent reinigen?

De Ribbed Donut – Translucent moet je na gebruik met warm water en neutraal sextoy reinigingsmiddel goed afwassen en op een droge plaats weer opbergen. Wij raden het aan om het speeltje vooraf altijd voor te koelen met een toycleaner op oliebasis en deze te gebruiken om de Ribbed Donut – Translucent goed te ontsmetten.

Probeer de Ribbed Donut – Translucent

Als je op zoek bent naar een sextoy waarmee je eindeloos kan experimenteren en elk climax een niveau hoger kan opschroeven, dan raad ik je aan om de Ribbed Donut – Translucent uit te proberen. De Ribbed Donut – Translucent wordt verkocht in onze seksshop Ladykiller.nl en heeft een veelzijdige collectie waarmee jij jouw seksleven naar een hoger niveau tilt. Met de beste service en de beste producten, krijg je geen moment spijt van je aankoop bij Ladykiller.nl.
Kies jouw seksplezier met Ladykiller.nl en ervaar ongekende kans op de ultieme verwennen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846715