Een erotisch avontuur met sextoys waarvan je nooit had durven dromen. De Ribbed Donut – Black is een krachtig seksspeeltje dat je kan verwennen met heerlijke sensuele plezier. Het verbetert je seksleven en laat je klaarkomen als nooit te voor. Met de Ribbed Donut – Black kan je jouw erotische fantasieën verwezenlijken.

Eigenschappen van de Ribbed Donut – Black:
• Waterproof
• Gemaakt met body safe siliconen
• 10 verschillende vibratiestanden
• Oplaadbaar met USB

Wat is de Ribbed Donut – Black?

De Ribbed Donut – Black is een krachtige perfect voor Stimulatie. De Ribbed Donut – Black massageert met zijn kromme toppen je G-Spot, waardoor je een geweldige uitgebreide orgastische ervaring krijgt. De Ribbed Donut – Black is bedoeld voor vrouwen die van krachtige, intense sensaties houden.

Hoe gebruik je de Ribbed Donut – Black?

Het gebruik van de Ribbed Donut – Black is eenvoudig en je kan de Ribbed Donut – Black veilig gebruiken omdat het gemaakt is met extra stevig, body-safe siliconen. Begin met het aanzetten van de vibraties door op de knop te drukken, en kies vervolgens de vibratiestand die het meest aansluit bij je seksuele verlangens. Gebruik de kromme toppen om je G-Spot te masseren, en geniet van de intense sensaties.

Voor wie is de Ribbed Donut – Black bedoeld?

De Ribbed Donut-Black is bedoeld voor vrouwen die houden van krachtige seksspeeltjes en die op zoek zijn naar een vibrator die voldoet aan hun seksuele verlangens. Het is perfect voor koppels en single personen omdat het ontworpen is om de G-Spot te masseren en zo heerlijke orgastische ervaringen te geven.

Hoe kan de Ribbed Donut – Black je seksleven verbeteren?

De Ribbed Donut – Black heeft 10 verschillende vibratiestanden, en elke stand kan je seksleven verbeteren. Dankzij de krachtige vibraties zal je G-Spot gestimuleerd worden waardoor je meer toegankelijk wordt voor meer intense orgasmes. Met de Ribbed Donut – Black kan je ook je kegelspieren versterken. Door regelmatig op de vibraties te gebruiken train je je bekkenbodem, wat kan helpen bij het voorkomen van blaas- en darmproblemen.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de Ribbed Donut – Black gebruiken?

De Ribbed Donut – Black kan gebruikt worden in combinatie met vele andere sextoys en speeltjes, zoals een clitorale vibrator, anale toys, penisringen, en . Geniet van het combineren van vele verschillende sensaties om zo je seksleven te verbeteren en nieuwe erotische avonturen te beleven.

Hoe moet je de Ribbed Donut – Black schoonmaken?

Het schoonmaken van de Ribbed Donut – Black is eenvoudig. Haal eerst alle losse oppervlakkige vuiligheid weg van het oppervlak met een antiseptisch doekje of een doek met warm water en zeep. Maak vervolgens het oppervlak grondig en grondig schoon met alcohol, en laat de Ribbed Donut – Black daarna goed drogen.

Waarom zou je de Ribbed Donut – Black kopen en bestellen bij Ladykiller.nl?

De Ribbed Donut – Black met zijn 10 krachtige vibratiestanden is een top van seksspeeltjes die je absoluut geprobeerd moet hebben. De Ribbed Donut – Black van Ladykiller.nl is waterdicht, oplaadbaar met USB en gemaakt met body safe siliconen. Het is geschikt voor koppels en singles die op zoek zijn naar avontuurlijke erotische ervaringen en je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Bestel jouw Ribbed Donut – Black vandaag nog en verken de erotische wereld met Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846722