De Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On is een compact en stijlvol sextoy voor heerlijk koppelplezier. Deze strapless strap-on met krachtige vibrerende motor is perfect voor avontuurlijk paarplezier. Met deze fantastische sextoy veranderen jullie seksuele ervaringen in een magische avontuur.

Eigenschappen van Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On:
– Verstelbaar multi-speed vibratiesysteem
– Stevig en comfortabel materiaal
– Waterbestendig
– Met kwaliteitsmotor
– Makkelijk te reinigen

Wat is Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On?

Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On is de ideale sextoy voor koppels.De Vibrating Strapless Strap-On is gemaakt van comfortabel en stevig materiaal en heeft een waterbestendig kwaliteitsmotor. Je kan de brede gemakkelijk veranderen met het multi-speed vibratiesysteem. De dildo is in verschillende snelheden te veranderen om je partner krachtige trillingen en genot te geven bij elke penetratie.

Hoe te gebruiken Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On?

De Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On is makkelijk en veilig te gebruiken. Met de dildo kunnen zowel mannen als vrouwen veel seksueel plezier ervaren. De dildo is zacht, glad en flexibel en je kan de manueel aangepast worden aan elke maat. Voor extra plezier kan je de dildo met vochtige gebruiken.

Voor wie is de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On bedoeld?

De Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On is bedoeld voor koppels die een leuke, unieke manier zoeken om hun seksleventeen nieuwe impuls te geven. Het is een perfect sextoy voor koppels die hun seksleven op een andere niveau willen ervaren. De dildo is heerlijk voor beginnende ervaringen als duo, maar ook perfect voor koppels die hun grenzen willen verleggen.

Hoe kan Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On je seksleven verbeteren?

Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On kan je seksleven op een geheel nieuwe manier verbeteren. Het sextoy geeft je en je partner een gehele nieuwe seksuele ervaring en draagt bij aan gelijkwaardige penetratie, compleet met pittige trillingen. Proberen je seksleven een nieuwe impuls te geven met de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On!

Met welke andere sextoys en toys je de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On kan gebruiken?

Je kan de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On gebruiken in combinatie met andere sextoys. Denk hierbij aan cockrings, strap-on's, , anale toys en speeltjes. Het sextoy is perfect om je seksleven spannender te maken en heerlijke genot en sensatie te geven.

Hoe je de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On moet reinigen?

Het is zeer belangrijk dat je de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On op een hygiënische manier reinigt. Gebruik daarom na elk gebruik een toy cleaner om de toy grondig schoon te maken. Gebruik nooit te veel water omdat het sextoy waterbestendig is en ook nooit agressieve schoonmaakmiddelen of look.

Probeer de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On in onze seksshop

Wil je je seksleven meer avontuur geven? Probeer dan de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On in onze seksshop Ladykiller.nl. We hebben een goed assortiment van sextoys, speeltjes en toys en helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Geniet samen met je partner van de leuke genot en plezier die de Revolver Thick – Vibrating Strapless Strap-On te bieden heeft!