Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator – een multifunctionele sextoy met een verslavend vermogen
De Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator is een revolutie in de sextoy industrie. Een multifunctionele sextoy met alle toegevoegde waarde en kracht om je seksuele bevrediging en plezier te verhogen. De Revo brengt jou naar een nieuw niveau van genot waarvan je tijdens het solo-spel of met je partner willen genieten.

Eigenschappen van Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator
– Waterdicht om mee te nemen onder de douche of in bad
– Revolutionaire roterende technologie voor optimaal vermogen
– Zachte buitenkant met afgeronde vorm voor maximale stimulatie
– 9 verschillende vibratie- en rotatieprogramma's om je genot te verhogen
– Oplaadbaar via USB en komt met een usb-oplaadkabel
– Discreet verpakt zonder bloemmotieven
– Volledig afgestemd op comfort en veiligheid

Wat is Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator?

De Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator is een geraffineerde en revolutionaire sextoy voor heren en dames. De bewegende beweging van de Revo vermengt vibratie, rotatie en pulsatie om je op een tijdloze reis van een nieuwe dimensie van genot te voorzien. De Revo is voorzien van een ingebouwde motor met krachtige roterende technologie, waardoor het verslavende reacties en voortdurende hoogtepunten biedt, voor zowel je prostaat als je perineum.

Hoe wordt Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator gebruikt?

De Revo kan worden gebruikt solo, met je partner of met andere speeltjes of toys. De Revo zelf biedt 9 verschillende menu's vol variabel roterende, vibratie en pulsatiemodi. Je kunt kiezen uit twee verschillende intensiteitsniveaus voor de rotatie, vibratie en pulsatie, waardoor je je massage-ervaring zelf kunt aanpassen aan je seksuele verlangens. Bovendien is de Revo waterdicht, waardoor je je seksspeeltje mee kunt nemen in bad of onder de douche.

Voor wie is Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator bedoeld?

De Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar afwisselend genot met een sensuele hoeveelheid aan stimulatie. De Revo komt tegemoet aan bijna ieders wensen, ongeacht of je man, vrouw, hetero of homo bent. De Revo is gericht op prostaat-stimulatie voor mannen, maar ook vrouwen met een -stimulator kunnen genieten van de intense vibraties en rotaties.

Hoe kan Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator je seksleven verbeteren?

De Revo geeft je de kans om al je innerlijke ervaringen los te laten en om het vermogen te ontdekken voor afwisselende stimulatie. Met de Revo ben je in staat om orgasmes te bereiken die je nog nooit hebt ervaren. Of je er nu alleen, met je partner of met andere sextoys mee speelt, de Revo biedt voortekenen op je seksuele ervaring om je op een hoger niveau te tillen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator gebruiken?

De Revo kan alleen, of met andere sextoys, genot bezorgen. Er zijn veel artificial intelligence (AI) en interconnectieve sextoys die met de Revo kunnen worden gecombineerd voor extra stimulatie. De Revo werkt perfect samen met , , penisringen, en AI-sextoys om een nieuw en verslavender genot te creëren.

Hoe moet de Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator gereinigd worden?

De Revo moet altijd voor en na elk gebruik goed gereinigd worden met een sextoy cleaner of een milde antibacteriële zeep en warm water. Je kunt ook de voorgeschreven reinigingsmethode afkijken van de sextoy fabrikant. Laat je Revo na het reinigen drogen voordat je hem opbergt. Dit zal voorkomen dat bacteriën en andere schadelijke vrijkomen die irritatie, infectie of andere problemen kunnen veroorzaken.

Koop de Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator bij Ladykiller.nl

Kom jij klaar voor de intensiteit van de Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator? Bestel deze sextoy nu bij Ladykiller.nl om jouw seksleven naar een volgend niveau te tillen. Geniet van een all-in-one sextoy die je kan gebruiken om zowel solo als met je partner te genieten. Ontdek de ongeëvenaarde bewegingen en verslavende momenten die de Revo je kan bezorgen. Ladykiller.nl biedt de Revo met een discreet verpakte verzending, een garantie van 2 jaar en een veilige betaling, dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Revo – Waterdichte Roterende Prostaat Stimulator online bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

5060274221209, 5060274221247