Excite Large – Siliconen Kralen bevat kleine kralen die je heel gemakkelijk in je anus kunt introduceren. Zo kan je een zalig gevoel van pure stimulatie ervaren. Deze veelzijdige anale toy is perfect voor mensen die op zoek zijn naar de ultieme anale stimulatie!

Eigenschappen Excite Large – Siliconen :
• Door de flexibele kralen gemakkelijk te introduceren in de anus.
• Afwerking met vederlichte siliconen voor extra comfort.
• Verkrijgbaar in verschillende maten voor zowel beginners als gevorderden.
• Ideaal voor gebruik in combinatie met een anale glijmiddel.
• Eenvoudig te reinigen met een toy cleaner na gebruik.

Wat is Excite Large – Siliconen Anaal Kralen?

Excite Large – Siliconen Anaal Kralen bestaat uit een flexibele streng met kleine, fluweelzachte kralen. Deze kralen zijn gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, waardoor ze soepel en comfortabel aanvoelen. De streng is voorzien van een handvat waardoor je de kralen gemakkelijk en veilig in je anus kunt introduceren. Uiteraard kun je de kralen ook gebruiken voor vaginale stimulatie.

Hoe gebruik je Excite Large – Siliconen Anaal Kralen?

Voordat je Excite Large – Siliconen Anaal Kralen gebruikt is het verstandig om eerst je anus en de kralen te smeren met een goede anale glijmiddel. Dit zorgt ervoor dat je het apparaat gemakkelijk kunt introduceren in je anus. Eens je de kralen helemaal hebt ingevoerd, kan je ze voorzichtig , waardoor je zalig kleine schokjes zal ervaren. Daarna kun je ook verschillende patronen experimenteren met het voorzichtig duwen en trekken.

Voor wie is Excite Large – Siliconen Anaal Kralen bedoeld?

Excite Large – Siliconen Anaal Kralen is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een leuke manier om lekker te spelen met anale stimulatie. Dankzij de flexibele kralen is het makkelijk om te introduceren en te verplaatsen en daarom is het een perfecte optie voor mensen die beginnen met anale stimulatie.

Hoe verbetert Excite Large – Siliconen Anaal Kralen je seksleven?

Tijdens en anale seksspelen breng je vaak bewegingen in die je met de unique Excite Large – Siliconen Anaal Kralen niet kunt maken. Hierdoor kan je comfortabeler spelen en meer dan een vlezig en lekker seksueel genot ervaren. De unieke matrix van kralen biedt intens stimulerende gevoelens, dankzij verschillende bewegingstechnieken.

Met welke andere speeltjes of toys kun je Excite Large – Siliconen Anaal Kralen gebruiken?

Excite Large – Siliconen Anaal Kralen kan in combinatie gebruikt worden met verschillende speeltjes en speeltjes, zoals en seksdolls. Pas wel een stuk opzichtigheid toe bij het invoeren van de speeltjes! De bewegingen die je maakt in combinatie met de speeltjes zorgen voor een ultieme en verre seksuele ervaring.

Hoe reinig je Excite Large – Siliconen Anaal Kralen?

Het wordt aangeraden om Excite Large – Siliconen Anaal Kralen na elk gebruik te reinigen met een toy cleaner en lauw water. Hiermee voorkom je het overbrengen van bacteriën en zorg je ervoor dat de toy zijn gezondheid kan behouden. Laat de kralen altijd goed drogen voordat je ze opbergt in je speelkist voor de volgende keer gebruik.

Aanbeveling

Als ecommerce expert en sextoyblogger beveel ik elke klant aan om Excite Large – Siliconen Anaal Kralen te proberen als je op zoek bent naar een zalige anale stimulatie. Bestel de Excite Large – Siliconen Anaal Kralen in onze seksshop Ladykiller.nl voor de laagste prijs en met gratis verzending vanaf €50,-.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274221315