Introductie: De Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening

Heeft u al van de Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening gehoord? De Revo Embrace is een krachtige virtuele protsaatmassage gemaakt van 100% medisch siliconen dat geformuleerd is om lekker te voelen en veilig te gebruiken. Met de Revo Embrace kunnen we het seksuele plezier verhogen met het beste dat technologie ons te bieden heeft.

De Revo Embrace heeft een intuïtieve afstandsbediening die het kan bedienen tot een afstand van 16 meter. Twee verschillende trekspeeds, 9 vibratiepatronen en 5 rotatiepatronen bieden een wereld aan mogelijkheden.

Eigenschappen van de Revo Embrace

De Revo Embrace heeft de volgende eigenschappen:

  • 100% medisch siliconen, geformuleerd om lekker te voelen en veilig te gebruiken
  • Intuïtieve afstandsbediening met een bereik tot 16m
  • Twee verschillende trekspeeds
  • 9 vibratiepatronen
  • 5 rotatiepatronen

Wat is de Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening?

De Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening is een sjieke en innovatieve protsaatmassager die met een simpele afstandsbediening te bedienen is. Door het stimuleren van de traansnergie voor een meer intense ereprijs, verhoogt de Revo Embrace intensiteit en verrijkt het seksuele leven.

De duurzaamheid, flexibiliteit en verhoudingen van de Revo Embrace maken het tot het perfecte seksspeeltje voor mannen van alle maten. Met de Revo Embrace is het mogelijk om te variëren met vibratiepatronen en rotatiesnelheid waardoor er voor elke man iets is dat aan alle wensen voldoet.

Hoe gebruik je de Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening?

De Revo Embrace is vrij eenvoudig te gebruiken. Allereerst is het belangrijk om de toy goed te reinigen voor en na elk gebruik met een toycleaner. Daarna is het aan te raden om wat waterbasis glijmiddel op basis van siliconen te gebruiken aan breiden als je het gebruik van de toy wilt verbeteren.

De toy heeft maar liefst 5 rotatiesnelheden. Om deze te veranderen druk je simpelweg op de knop op de afstandsbediening. Ook heeft de Revo Embrace 9 vibratiepatronen. Om het patronen te kiezen druk je op de knop op de afstandsbediening.

Omdat de afstandsbediening een bereik tot 16m heeft, betekent dat dat je het seksspeeltje vanaf de andere kamer bedienen. Je partner kan de controle overnemen en je avontuur verder sturen.

Voor wie is de Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening geschikt?

De Revo Embrace is geschikt voor mannen van alle maten en vormen. Mannen van elke leeftijd en ervaringsniveau kunnen er van genieten. De Revo Embrace is een geweldig seksspeeltje voor stelletjes die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring.

De schockabsorptie werkt als een vibrerende schokgolf die uitstraling als er druk wordt uitgeoefend. Hierdoor kan de Revo Embrace gebruikt worden als krachtige stimulans voor de meest intieme momenten, zodat je en je partner het ultieme genot kunnen beleven.

Hoe verbetert de Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening het leven van de klanten?

De Revo Embrace is perfect voor koppels die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring. De Revo Embrace geeft beide partners een aantal nieuwe mogelijkheden voor seksuele verkenning zoals het combineren met andere speeltjes uit de winkel.

Daarnaast biedt de Revo Embrace een schokabsorptie die het mogelijk maakt om de ervaring te verrijken. Door het combineren van rotatie en vibratie, kan de Revo Embrace worden gebruikt als voor een meer intense ereprijs.

Opening voor de winkel: LadyKiller.nl

LadyKiller.nl heeft een veelzijdige selectie aan seksspeeltjes uit de beste categorieën. Van , en anale speeltjes tot en . Bij LadyKiller.nl vinden klanten diverse toys om het leven in de slaapkamer meer spannend te maken.

Daarnaast hebben we ook een grote selectie voorzieningen voor bondage en SM. We hebben producten van de beste kwaliteit die veilig te gebruiken zijn. Onze grote selectie aan artikelen biedt klanten een breed aanbod aan mogelijkheden voor diverse voorkeuren en verlangens.

Aanbevelen van de Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening aan de klant

Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om te genieten van seks, is de Revo Embrace – Waterdichte Roterende Prostaatmassage met Afstandsbediening een geweldig seksspeeltje dat uw seksleven nieuw leven kan inblazen.

Met de Revo Embrace ben je verzekerd van een intens, verrijkend orgasme. Probeer de Revo Embrace vandaag nog met onze ussser vriendelijke service en ervaren de veelzijdigheid en sensualiteit van dit revolutionaire seksspeeltje. Verblijf hier bij LadyKiller.nl en geniet onmiddellijk!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274221384