Om je seksleven een extra dimensie te geven, is de Retro Sport – Panel – S/M de perfecte accessoire. De Retro Sport – Panel Jock – S/M is een stijlvolle jockstrap die wordt geleverd met een panel en twee verschillende banden om mee te experimenteren met -spel. Voeg een extra dimensie toe aan je seksleven met onze Retro Sport – Panel Jock – S/M.

Eigenschappen van de Retro Sport – Panel Jock – S/M:
– One-size-fits-all
– Versierd met panel voor extra kinky fun
– Wordt geleverd met twee verschillende banden
– Stijlvolle design
– Comfortabel

Wat is de Retro Sport – Panel Jock – S/M?

De Retro Sport – Panel Jock – S/M is een stijlvol sextoy dat wordt geleverd met een panel, twee verschillende banden en een one-size-fits-all design. Deze jockstrap is perfect voor BDSM-spelletjes en verzachtende -sessies, waardoor je partner de volledige controle heeft over de situatie. Door verschillende mogelijkheden met de panel en de banden, kan jij jezelf laden met plezier en sensuelle avonturen.

Hoe kan je Retro Sport – Panel Jock – S/M gebruiken?

Met de Retro Sport – Panel Jock – S/M kunnen partners op een kinky en leuke manier aandacht aan elkaar besteden. Met de verschillende banden en het panel is het mogelijk om nieuwe Bondage technieken te exploreren. Experteer met de jockstrap en verschillende knopen om jouw partner zoveel mogelijk op te winden.

Voor wie is de Retro Sport – Panel Jock – S/M bedoeld?

De Retro Sport – Panel Jock – S/M is bedoeld voor koppels die graag willen experimenteren met BDSM, bondage en seksspeeltjes. Als je op zoek bent naar nieuwe posities of knopen om je partner mee op te winden, dan is de Retro Sport – Panel Jock – S/M precies wat je zoekt. Door het one-size-fits-all design, biedt de jockstrap de ideale oplossing voor iedereen.

Hoe kan de Retro Sport – Panel Jock – S/M je seksleven verbeteren?

De Retro Sport – Panel Jock – S/M biedt een ongekend niveau van plezier en sensuele avonturen. Met dit sextoy kun je je seksleven naar een hoger niveau brengen en nieuwe dimensies en ervaringen toevoegen. Hierdoor heb je meer variëteit en vermeng je meer sensueel plezier met bondage, zoals kinky knopen, verschillende technieken en knopen.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kan je de Retro Sport – Panel Jock – S/M gebruiken?

Met de Retro Sport – Panel Jock – S/M kan je andere seksspeeltjes gebruiken om nog meer sensuele avonturen te beleven. Koppels kunnen de jockstrap combineren met een , bondage tape, aanvullende knijpbare klemmen, touwen of een touwtechniek, benen-spreiders, katrollen en andere seksspeeltjes. Al deze items zijn meegenomen in Ladykiller.nl

Hoe moet je de Retro Sport – Panel Jock – S/M reinigen?

Om de Retro Sport – Panel Jock – S/M zo lang mogelijk te laten leven, raden we aan de jockstrap na ieder gebruik te reinigen. Was de jockstrap na gebruik met lauw water en een mild zeep of een sextoy reiniger. Bewaar het sextoy na het reinigen op een droge plek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Bestel de Retro Sport – Panel Jock – S/M en ervaar de sensuele avonturen

Om je seksleven naar een hoger niveau te brengen, biedt de Retro Sport – Panel Jock – S/M je de ultieme tool. Experimenteer met bondage en vergeet niet om andere sextoys en mee te nemen. Bestel je Retro Sport – Panel Jock – S/M vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl voor een compleet seksleven met sensuele avonturen!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

845830085687, 845830085694