Sexy tijd! 144 stuks van de beste, meest resistente die je je maar kunt voorstellen. Gecreëerd om je safeguard-tijd comfortabeler, veiliger en plezieriger te maken.

Eigenschappen:

– Condooms die dikker zijn gemaakt voor meer verzekeringsprestaties.
– Gemaakt van premium natuurlijke rubberlatex voor de meest comfortabele fit.
– Hoge resistentie om scheuren en lekken te voorkomen.
– Slecht smakend zodat je de hele weg door een veilig gevoel hebt.
– Wave-tex verpakking die voorziet in extra bescherming met minimale effecten op de vorm en het oppervlak.
– Geavanceerde technologie voor extra veiligheid tegen pijn en vervelende symptomen.

Wat is Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks?

Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks is een pakket van 144 condooms, met een verdikte wand en gemaakt van premium natuurlijke rubberlatex. Het wordt ontwikkeld om de meest betrouwbare en robuuste verfijnen van bescherming te bieden. De dunne laag geeft een nauwsluitende pasvorm waardoor je het je een seksgevoel krijgt waarin je veiligheid, comfort en plezier beleeft zonder compromis te maken. De condooms zijn gemaakt met Wave-tex verpakking, wat extra bescherming met minimale effecten op de vorm en het oppervlak biedt.

Hoe kan je Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks gebruiken?

Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks kunnen met veel verschillende sextoys worden gebruikt, afhankelijk van de stimulus die je wilt. Of je nu solo bent of met iemand anders, ze zijn de beste keuze voor veilig en prettig seksueel contact. Afhankelijk van je partner, kun je ook opteren voor het gebruik van een comfortabeler condooms om een betere fit te bereiken. Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks kunnen ook worden gebruikt voor penetratievrije verkenningsactiviteiten zoals petplay, massages en .

Voor wie zijn de Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks bedoeld?

Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks zijn bedoeld voor mensen die een resistente condoom willen die comfortabel zit en voldoende bescherming biedt om zowel SOA's als zwangerschappen te voorkomen. De condooms geven een betere grip op de penis waardoor een comfortabeler en veiliger gevoel wordt geboden. De meeste condooms zijn als standard en extra grote condooms verkrijgbaar.

Hoe kunnen Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks je seksleven verbeteren?

Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks geven je de meest betrouwbare en comfortabele verfijning voor maximum seksueel plezier. Bovendien bieden ze extra bescherming tegen SOA's en zwangerschappen. Door de toevoeging van een dunne laag capsaicine, bewijzen studies dat het gebruik van deze condooms helpt bij het verhogen van lokale bloedtoevoer en de penetratietijd. Door de Wave-tex verpakking krijg je een hygiënische, resistente en soepel condooms die meer stabiele betrouwbaarheid geeft en je de ultieme ervaring geeft.

Met welke andere sextoys en toys kun je Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks gebruiken?​

Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks kunnen worden gebruikt met , 's, anale ballen, c-rings, kralen, penisringen en meer. De meeste hebben een speciale capsaicine-laag toegevoegd, wat betekent dat ze meer geschikt zijn voor . Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks geven evenveel bescherming als je met één van de bovengenoemde sextoys bezig bent.

Hoe moet je Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks reinigen?

Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks moeten worden gereinigd na ieder gebruik. Gebruik lauw water en reinigingsmiddelen. Als je de condooms hebt gebruikt met speelgoed, was het speelgoed dan met hetzelfde reinigingsmiddel.

Het Probeer Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een betere, resistente en comfortabele condom, dan zijn Resistente – Sterke Condooms – 144 Stuks de beste optie. Ze zijn resistente en comfortabeler, zodat je de veiligheid en dit seksuele plezier en vertrouwen kan beleven. Bij Ladykiller.nl kun je alle 144 stuks van de Resistente – Sterke Condooms aanschaffen. Of je nu voor een avontuur of voor jouw persoonlijke veiligheid gaat, je vindt de perfecte bescherming om je seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8052742680349