De Relentless Vibrations – Couple met afstandsbediening geeft u een intens plezier met Afstand Control Vibrations. Dat is wat u krijgt met de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening. Deze elegant vormgegeven krachtige vibrator is de perfecte toy voor koppels. Alles wat je verwacht van een sextoy – en meer – komt samen in deze Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening.

Kenmerken:
-Krachtige en stille vibratie voor intieme momenten
-Complete set met afstandsbediening voor elke partner
-Handige en gemakkelijk te bedienen bedieningsknoppen
-Waterdicht voor gebruik in
-Veelzijdig en flexibel
-Ontworpen voor hete koppels
-USB-oplaadfunctie voor duurzaam gebruik

Wat is de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening?

De Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening is een geavanceerde volautomatische vibrator speciaal ontworpen voor koppels die hun seksspel naar hele nieuwe niveau willen tillen. Deze deze ongelooflijk krachtige vibrator biedt een intense en realistische ervaring dankzij de brede verscheidenheid aan vibratie-instellingen. Het complete 7-delige set bevat de krachtige vibrator met afstandsbediening, twee afstandsbedieningen, twee vibrerende armbanden, twee sensoren en een opbergtray. Deze multifunctionele relatie makelaars is volmaakt voor hete koppels die op zoek zijn naar iets extra's om hun seksleven extra op te vrolijken.

Hoe gebruik je de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening?

De Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening is ontworpen om je je fantasieën uit te laten komen. Elke partner kan de ander verrassen met heerlijke vibrerende sensaties door een van de afstandsbedieningen te gebruiken. De vibrerende armbanden geven de mogelijkheid om de vibraties afzonderlijk toe te kunnen voegen of weg te nemen voor meer plezier. Je kan ook de sensoren instellen om de vibratie korter of langer te laten duren op basis van de intensiteit van je gevoelens. De Relentless Vibrations – CoupleVibrator met afstandsbediening geeft een ongelooflijke stimulatie aan je intieme zones waardoor je seksleven total naar een hoger niveau komt.

Voor wie is de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening?

De Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening is gemaakt voor iedereen die hun relatie naar een hoger niveau wil tillen. Het opwindende spel tussen twee partners blijft worde intenser en intiemer. De Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening is het perfecte speelgoed voor koppels die durven om hun seksuele uitdagingen direct aan te gaan. Of je nu seks hebt in een relatie, single bent of het up opwindend spel wil spelen met de nieuwe partner, Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening staat klaar om je fantasieën in dit opwindende avontuur te vervullen.

Hoe Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening je seksleven kan verbeteren

Je seksleven kan naar een hoger niveau getild worden met de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening. Je kan de intensiteit van de vibraties verhogen of verlagen afhankelijk van de situatie waardoor je een ultieme ervaring krijgt. Je partner zal versteld staan van het opwindende effect dat de vibraties brengen. Je kan het seksspel ook spannender maken door de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening te gebruiken terwijl je met elkaar verkent. Je kan de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening zelfs gebruiken tijdens het masseren, waardoor je gemakkelijk in de stemming komt. Dit is een eenvoudige manier om je seksleven te verrijken en je relatie naar een hoger niveau te tillen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Relentless Vibrator met afstandsbediening gebruiken?

De Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening kan worden gecombineerd met andere seksspeeltjes om je seksspel nog opwindender te maken. De vibrerende armbanden kunnen worden gecombineerd met speeltjes zoals clitoraal suckers, clitorisstimulators, vingervibrators, en butt plugs. Door het combineren van de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening met andere speeltjes krijgen je intieme zones een terwijl je seksleven nog opwindender wordt.

Hoe je je Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening kunt reinigen en onderhouden

Het onderhouden en reinigen van je Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening is erg gemakkelijk. De vibrator is waterdicht waardoor je hem gemakkelijk schoon kan maken. Gebruik lauw water en een mild, vrij van oliën en wasmiddel, om het speeltje schoon te maken. Droog het speeltje af met een schone, droge doek, en verwijder eventuele overige vocht of vuil met een schone tissue. Dan is het aan te raden om een seksspeeltje cleaner te gebruiken voor het grondig reinigen en desinfecteren van de toy. Zorg ervoor dat je het speeltje na gebruik opbergt in een frisse en schone omgeving.

Probeer de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening uit bij Ladykiller.nl

Zoek je naar een plezierige seksspeeltjesbestemming om te winkelen? Dan is Ladykiller.nl de beste plek om de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening uit te proberen. In onze seksshop bieden we een breed assortiment aan toys die je seksleven en relatie naar een compleet nieuw niveau kunnen brengen. Wil je meer weten over de Relentless Vibrations – Couple Vibrator met afstandsbediening? Neem dan contact op met onze experts voor uitgebreide advies en om de vibrator uit te proberen. Wij zullen je helpen om uit te zoeken wat het beste is voor jou en je partner.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060462638673