Kleur jouw intieme avonturen op met de Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm!

Welkom in onze online shop Ladykiller.nl waar iedereen de meest spannende avonturen in de slaapkamer kan beleven. We hebben een uitgebreid aanbod van hoogwaardige speeltjes. De Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm maakt deel uit van ons assortiment. Dit is de perfecte manier om het plezier van intieme momenten te verhogen.

De Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm is het ideale speeltje voor degenen die hun intieme momenten extra spannend willen maken. De platte C-ring is gemaakt van hoogwaardig materiaal met kleurrijke regenboog accenten. Dankzij de verstelbare sluiting past de ring steeds perfect. De C-ring is 8 cm breed en 50 mm diep.

Eigenschappen van de Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm:

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  • Kleurrijke regenboog accenten.
  • Verstelbare sluiting.
  • 8 cm breed en 50 mm diep.

De Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm is ideaal om het sensuele plezier te verhogen. De platte C-ring is een accessoire voor mannen en creëert een stevige, maar comfortabele knelling rondom de penis. Door dit klemeffect blijft de penis recht en stevig en wordt de erectie langer behouden. Hierdoor verhoogt het het gevoel, het genot en de sensatie tijdens de intieme momenten.

De C-ring van Ladykiller.nl is gemaakt van flexibel en hygiënisch materiaal, zodat de ring comfortabel en veilig te dragen is. Daarnaast heeft de ring kleurrijke regenboog accenten die het speeltje een opvallende look geven en het plezier er een opwindend tintje aan geven.

Om de C-ring te gebruiken, moet de verstelbare sluiting licht worden aangetrokken om een perfecte pasvorm te creëren. Vervolgens kan de ring rustig worden gebruikt om het intieme plezier te verhogen.

De Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm is geschikt voor mannen van alle leeftijden en maat. De ring is eenvoudig te reinigen met warm water en sexspeeltjesreiniger, om zo de hygiëne en de kwaliteit van het materiaal te behouden.

Bij Ladykiller.nl kunnen klanten terecht voor een uitgebreide keuze aan en speeltjes om hun verlangens een boost te geven. We hebben een breed assortiment aan voedingsmiddelen, lubrieke en die perfect kunnen worden gecombineerd met de Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm voor extra plezier.

Het is tijd om de Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm van Ladykiller.nl te proberen en jezelf te verwennen. We hebben ook een breed scala aan andere speeltjes, accessoires, en kleding om de avonturen in de slaapkamer op te frissen en tot leven te brengen. Koop vandaag de Regenboog Platte C-Ring – 8×50 mm en maak het intieme plezier helemaal compleet.