Het rood in alle opzichten. De Red Paw – Red biedt alles wat de liefhebber van sextoys zoekt. Of je nu van zinnenprikkelende vibraties houdt of liever gaat voor vibrerende sensaties. Of je nu eenmaal of twee keer wil spelen, de Red Paw Dildo – Red maakt alles mogelijk. De Red Paw Dildo – Red is perfect voor singles, stellen of trio's. De Red Paw Dildo – Red weet precies waar te komen, tegen de juiste prijs.

Eigenschappen van de Red Paw Dildo – Red:
– Gemaakt van hoogwaardig rood siliconen voor veiligheid en hygiëne
– Hebben een anatomisch gevormde steel voor comfortabel gebruik
– Waterdicht voor gebruik onder de douche of het bad
– 4 verschillende vibratiemodi
– 3 verschillende vibratieknoppen voor het personaliseren van de vibraties
– Flexibel materiaal voor extra comfort en gemak
– Oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel

Wat is de Red Paw Dildo – Red?

De Red Paw Dildo – Red is een van de beste sextoys op de markt. Met gemaakt van het hoogwaardige rood siliconen is de Red Paw Dildo – Red het ultieme sextoy voor alle liefhebbers. Met de anatomisch gevormde steel voor optimaal comfort en extra flexibiliteit zorgt de Red Paw voor een onvergetelijke ervaring. Door de drie verschillende vibratieknoppen en de verschillende vibratiemodi kan je de vibratieknoppen naar je eigen wensen aanpassen. De Red Paw Dildo – Red is ook oplaadbaar voor een lange levensduur en is waterdicht, waardoor het ook gemakkelijk gebruikt kan worden onder de douche of het bad.

Hoe gebruik je de Red Paw Dildo – Red?

De Red Paw Dildo – Red is ontworpen om je verschillende sensaties te bezorgen. Je kan kiezen uit de verschillende vibratiemodi om je seksleven te verrijken. Door op de knoppen te drukken bepaal je zelf de drukte waarmee je wilt spelen en de vibraties die je wilt ervaren. De flexibele steel zorgt voor extra comfort en aanvoelen van de vibraties die komen door de verschillende vibratiemodi. Zo weet de Red Paw Dildo – Red precies waar te komen voor een onvergetelijke sekservaring.

Voor wie is de Red Paw Dildo – Red bedoeld?

De Red Paw Dildo – Red is het perfecte sextoy voor singles, stellen of trio's. Met extra vibratie-instellingen op de variabele vibratieknop, is de Red Paw Dildo – Red perfect voor iedereen die op zoek is naar een speeltje dat op elk moment kan worden gebruikt voor een onvergetelijke ervaring. De eenvoudig te gebruiken intuïtieve knoppen betekenen dat de Red Paw Dildo – Red ook is geschikt voor beginnende liefhebbers van sextoys.

Hoe kan de Red Paw Dildo – Red je seksleven verbeteren?

De Red Paw Dildo – Red is het perfecte accessoire om je seksleven te verrijken. Met de anatomisch gevormde steel voor comfortabel gebruik en de verschillende vibratiemodi om je mee te laten spelen maakt de Red Paw Dildo – Red je seksleven nog leuker. De verschillende vibrerende instellingen zorgen ervoor dat je in staat bent om je seksleven te verbeteren met de sensaties die je kiest. Zo kan de Red Paw Dildo – Red je een onvergelijkbare sekservaring bieden.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Red Paw Dildo – Red gebruiken?

De Red Paw Dildo – Red kan gecombineerd worden met verschillende andere sextoys om je seksleven nog spannender te maken. Of het nu gaat om butt plugs, , of een andere combinatie van sextoys. Je kan je seksleven verrijken door verschillende speeltjes en toys met elkaar te combineren. Door meerdere speeltjes te gebruiken trek je meer aandacht naar de specifieke erogene zones waar je speelt. Dit resulteert in een meer intense en meer bevredigende sekservaring.

Hoe reinig je de Red Paw Dildo – Red?

Om hygiënische redenen is het aan te raden de Red Paw Dildo – Red na gebruik altijd te reinigen. Hiervoor is een mild antiseptisch middel als Toy Cleaner aan te raden. Dit antiseptische middel is speciaal voor het reinigen van sextoys. Om de Red Paw Dildo – Red goed te reinigen, dep je het met een mild antiseptisch middel en voeg je wat warm water toe. Nadat je de Red Paw Dildo – Red goed hebt gereinigd, droog je het met een schone en zachte doek af.

Aanbevolen om de Red Paw Dildo – Red te proberen en bij Ladykiller.nl te kopen

Ben je op zoek naar een sextoy die je seksleven verbetert? Kijk dan eens naar de Red Paw Dildo – Red. Deze speels en stijlvolle sextoy heeft alles wat je zoekt in een sextoy. Zo combineert het hoogwaardige siliconen, de anatomisch gevormde steel, de verschillende vibratiemodi, de flexibiliteit en de oplaadbaarheid voor de ultieme sekservaring. Bekijk de Red Paw Dildo – Red en laat je verrassen door zijn veelzijdigheid. Bestel de Red Paw Dildo – Red vandaag nog bij onze seksshop Ladykiller.nl en beleef een onvergetelijke ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3662811345595